Orbánnak van képe gyermekvédelemről papolni, és Brüsszelnek üzengetni? Miközben a KESMA bikinis kiskorú lányokat mutogat!

Orbánnak van képe gyermekvédelemről papolni, és Brüsszelnek üzengetni?

 

„Miközben lassan tankokkal védjük Brüsszellel szemben a »gyerekvédelmi«️ törvényt – születéskori neve homofób-törvény –, a Mediaworks (Mészáros Lőrinc, KESMA) tulajdonában lévő megyei lapok »szépségversenyén«️ kiskorú lányok pózolnak fehérneműben. Ennél sokkal direktebb képeket is találni bármelyik megyei lap online verzióján. Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?”

– írja Facebook-oldalán a Mérték Médiaelemző Műhely, vette észre a Telex és a Media1.

 

A megyei lapokban 18 éven aluli, lengén öltözött fiatal lányokról közöltek képeket a lapok. A képeken a „tündérszépeknek” nevezett lányok bikiniben vagy lengébb öltözetekben vannak. A képek között különböző korú lányok szerepelnek 16 éves kortól egészen a huszonévesekig.

 

 

Mint arról korábban írtunk, szokatlanul nagy felzúdulást váltott ki a korábban széles társadalmi támogatottsággal bíró pedofilellenes törvény, amit végül egy, a melegeket durván megbélyegző kiegészítéssel fogadott el a parlament. Az EU többször is kifejtette, hogy nem ért egyet a magyar törvénnyel, többek között a meleg luxemburgi miniszterelnök és Hollandia miniszterelnöke is keményen nekiment Orbánnak, utóbbi állítólag azt a kérdést is feltette, hogy ha magyar kollégája nem osztja a közösség elveit, miért akar egyáltalán az EU-ban maradni.

 

Brüsszel az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követelte – fejtette ki a miniszterelnök, mikor bejelentette, hogy a „gyermekek védelmében” gyereknépszavazást indítanak. A miniszterelnök úgy vélte, „Brüsszel megtámadta Magyarországot, az Európai Bizottság 54 oldalas dokumentumot küldött a magyar kormánynak, és 54 oldalon keresztül azt követelik, hogy változtassuk meg a magyar gyerekvédelmi szabályokat, gyerekvédelmi törvényt”.

 

A Polgári törvénykönyv egyébként így határozta meg a kiskorúak fogalmát:

2:10. § [A kiskorúság]

(1) Kiskorú az, aki a tizennyolcadik életévét nem töltötte be. A kiskorú a házasságkötéssel nagykorúvá válik.

(2) Ha a házasságot a bíróság a cselekvőképesség hiánya vagy a kiskorúság miatt szükséges gyámhatósági engedély hiánya miatt érvénytelennek nyilvánítja, a házasságkötéssel szerzett nagykorúság megszűnik.

(3) A házasságkötéssel megszerzett nagykorúságot a házasság megszűnése nem érinti.

 


 

Amint tudjátok, pár hónapot lehúztam a Fidesz-keménymag (propagandisták és a legjellegzetesebb arcok) perifériás mezejében. Beleláttam ezek “lelkébe”. A feleségét az intenzívig verő, minden nőjét szétgyalázó, meglopó, bántalmazó hímtag, aki úgy antiszemita, hogy közben a fél családja konkrétan Izraelben él, úgy homofób, hogy közben részegen 17 éves fiúknak tolja le a nadrágját, csak egy átlagos arc arrafelé.

 

kép. Telex

 

 

Ezeknek semmi sem szent, de szenteskedni baromira tudnak. Az, hogy valaki perverz, önmagában nem baj, amennyiben felnőtt emberrel, kölcsönös beleegyezés alapján zajlik a tett. De sajnos gyakran nem így van. Ezeknél a rituális “első éjszaka joga” is simán megideologizálható, akár családtaggal, vérszerinti rokonnal is. 😣 Igen. Nem folytatom. Egészen undorító, felháborító dolgokat láttam, amíg nem lett erőm szó szerint elmenekülni. Nos, ezek világában senki nem hördül fel azon, hogy 16 éves lányok erotikus tekintettel dobatnak a virtuális húspiacra.
Különben is, szerintük – nem vicc – ennyi idősen bizony ideális is szülni, mert minél fiatalabban kezdi, annál több magyart tud a világra hozni, “a haza dicsőségére”. Tipikus, beteges, nárcisztikus alakok, akik a saját genetikájukat oly fontosnak tartják, hogy azt lehetőleg minél több egyénben akarják reprodukálni. És egy 16 éves kislány nekik bizony már “ivarérett” alany a megtermékenyítésre.
Nincs két Fidesz. Ez az egy van.

 

szerző. Bálint Natália

 

Megoszthatod. Aki gyaláz, csak alátámasztja amit írtam, szóval előre köszönöm! Természetesen mindent tudok bizonyítani is. Tanúkkal, képekkel, videókkal, e-mailekkel. Ha pedig valami történik velem, több barátomnál és ügyvédnél is megvan ugyanaz az anyag, több pendrive-on. Ezt csak úgy mellékesen. 🙂