Óriási pofont kapott Kósa Lajos a csengeri örökösnőtől!

Személyiségi jogai megsértése miatt bírósághoz fordult az állítólagos milliárdos vagyonnal rendelkező,  a „csengeri örökösnőként” hírhedtté vált P. Mária, aki sérelemdíjat és bocsánatkérést követel Kósa Lajostól – tudta meg a Blikk. 

A lapnak a nő ügyvédje, Helmeczy László azt mondta, védence azt kéri, kérjen tőle bocsánatot a Fidesz politikusa és fizessen neki 2,5 millió forint sérelemdíjat, mert több nyilatkozata is személyiségi jogot sértő, rágalmazó és becsületsértő volt.

Köztük az, amelyben Kósa Lajos azt állította róla, hogy csaló, csalásért már el volt ítélve, de ez nem igaz, még büntetőeljárás sem volt folyamatban ellene korábban – tette hozzá a Blikknek az ügyvéd.

Védencem jó hírnévnek örvendett, Kósa Lajos baráti köréhez tartozott Csengeren, és több tízmilliós adományokkal támogatta az iskolákat és különböző jótékonysági szervezeteket. Erre egyszer csak azt mondja a korábbi barát kamerák előtt róla, hogy bűnöző és el volt ítélve. Attól, hogy előzetesben van pillanatnyilag, az ártatlanság vélelme őt is megilleti – fogalmazott Helmeczy László.