Orosz Anna keményen nekiment Kövér Lászlónak!

Vajon milyen alapon veszi a szájára a nemzet szót és meddig ülhet az Országgyűlés elnöki székében az az ember, aki állami vezetőként kijelenti a titkosszolgálati vezetőknek, hogy az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt?

Ez azt jelenti, hogy kirekesztik a nemzetből azokat, akik nem értenek egyet az aktuális hatalommal és kritizálni, ellenőrizni merik azt. És félreértés ne essék: ez a gondolkodás nem Kövér sajátja. Ma már tudjuk, a nemzet fideszes bajnokai az elmúlt években az izraeli Pegasus kémszoftverrel célba vettek a magyar ellenzéki politikusok mellett újságírókat, polgármestereket, civileket, sőt a kormányban dolgozó, de a Fidesznek feltehetően hűségesküt nem tett embereket is. Bárki lehet célpont, aki szerint nem Orbán és Kövér pártja a nemzet megtestesülése. Ma ott tartunk, hogy kormánykritikus kommentekért vegzálnak és fenyegetnek egyszerű embereket. Bárki lehet célpont, akinek nem tetszik, hogy Orbán rokonainak és haverjainak játsszák át a közvagyont. Bárki lehet célpont, aki szóvá teszi, hogy Orbán orosz, kínai és török üzletfeleit képviseli a kormány a nemzeti érdekkel szemben. Ez a Fidesz mélynemzeti teljesítménye.

Azért dolgozunk, hogy soha többet ne fordulhasson elő az, hogy a hatalmon lévők a saját bűneiktől és felelősségüktől megrettenve az őket kritizálókat, az ellenzéki pártokat és így közvetve az ellenzéki szavazókat, magyar nemzet tagjait kiáltsák ki közellenségnek.

 

https://telex.hu/direkt36/2021/11/27/kover-laszlo-arrol-beszelt-titkosszolgalati-vezetoknek-hogy-az-ellenzek-jelenti-a-legnagyobb-nemzetbiztonsagi-veszelyt