Országunkat megerőszakolták!

Önkényuralom! Még hál istennek kevesen hiszik azt vagy gondolják úgy hogy nincs Diktatúra! Finoman fogalmazva az Országunkat megerőszakolták! Sokan felteszik a kérdést magukban tényleg miben is élünk??? Vagyunk és dolgozunk de mire is?? Vagy inkább kire is?? Dolgozunk hogy életbe maradhassunk…. Dolgozunk hogy kitudjuk fizetni a csekkeket, rezsit ,Törlesztéseket stb, Kaját, Élelmet,kinek hogy teszik létfenntartáshoz szükséges dolgokat! Majd azon gondolkozik a Szegény Társadalom hát kéne valami kikapcsolódást is betenni néha néha a programba! De fogvicsorítva könnyeket morzsolva ezt elhessegeti mert a fizetése igen csak kevés még a hónap feléig is !

Elszomorít a Fidesz hatalmas étvágya mégtöbb adót pénzt akar kicsikarni az Országunk Társadalmából! Sajnos komoly nyomás alatt vagyunk és már a mélyszegénység fenekét tenyereltjük ! Mit várhat el a Nép ettől a Kormánytól??? Mit is gondolhat a Nép ??? Nem fog lopni hiszen már megszedték magukat nem?? Hátha már nem lopnak és nem bántanak minket tovább…. Hátha már végre miránk is gondol ugye???

Nem tudjuk még mindig elfogadni-elhinni ezt a sok hírt róla ő biztos nem olyan csak a Soros az a mocskok Soros György teszi ezt velünk vagy a migránsok igen azok a migránsok….. Talán az Unió aki Sok Sok Billió forintot adott ennek az Országnak az teszi ezt talán??? Vagy a világ válság???? Vagy a Télapó ???? Nem tudjuk elhinni igaz??? Hát akkor elkeserítem azok sokaságát akik ezt képzelik hogy csak ők miattuk történhetett ez….Nem (NEM) Nagyon nem miattuk vagyunk ebben a nyomorgó Országban ebben a helyzetben! Akik a meggazdagodás reményében lettek Politikusok” Tisztességtelen és Erkölcstelen Elszántan vezérelt Hatalmi Pozicció és meggazdagodás minden áron! Nem a Nemzet és a Haza érdekeit nézik, ezek nem azok a vérbeli Mátyás Királyi vérek! Hiénák és Gyilkosok Marakodó vérebek a pénz és hatalom vezérli őket!

Nem fogja érdekelni őket hogy téged kidobtak a házadból ,vagy épp nincs mit enned mert nekik adóztad le a fizetésed 80%-át vagy a gyermeked éhezik nincs ruhája nincs neki iskolai tanszerre! Nem érdekli őket a te jövőd biztonságod ezek csak porhintések amit a Tv-ben elhitetnek veled vagy a rádióban!

Amit meg kell értenetek a média az a Hírcsatorna ami az ő tulajdonuk! Mézesen Mázasan beszélnek mikor érzik hogy forr az indulat a Társadalomban! Mikor épp akarnak valamit új de szépen beszélnek….. Sőt még adakoznak is a sajátodból persze mert az adófizetők pénzéből teszik Nem ám a fáról tépik le vagy a zsebükből ugyan már …… viccnek is rossz! Ti belőletek mellőlünk élnek vígaknak gazdagodnak és mint a feketelyuk elnyelik az életünket is! Nincs olyan hogy elég nekik nincs! KÉPES VAGY KÜZDENI MAGADÉRT ÉS A HAZÁDÉRT? FEL ÁLSZ A CSALÁDODÉRT VÉGRE?? A NEMZET FENMARADÁSA ÉRDEKÉBEN???? MAGADÉRT A JÖVŐDÉRT A CSALÁDOD ÉS A ZSARNOKSÁG ELLEN HARCOLSZ VÉGRE ??? NE LÉGY ÁLDOZATA A FIDESZ KAPZSISÁGÁNAK!

Imre Szabo