Osszátok, különben meghal a börtönben P. Lacika ÁRTATLANUL!

0

P. László elfogásakor, 2016. okt.19-én, nem ismerte el, hogy ő követte el volna a Teréz Krt-i robbantást. Miután apja észrevette, hogy a telefonbeszélgetés során úgy és olyat beszél, mint aki be van kábítószerezve, másnap magára mégis terhelő vallomást tett.

Ez 2017. február 15-én történt. Utána apja azonnal vér és vizelet mintát akart tőle vetetni, de ezt az ügyészség elutasította. Azóta, 2017.február közepe ótaminden alkalommal elutasított a védők bizonyítási indítványát az ügyészség, most meg hogy már a bíró rendelte el, most meg a Büntetés Végrehajtás nem engedte be a toxikológust mintát venni P. Lászlótól.

P. László 2018. jan.31-én az első bírósági tárgyaláson visszavonta a beismerő vallomását, és közölte, hogy bent a börtönben kínozzák, nem tud a bíró kérdéseire válaszolni. Nem is válaszolt. Nem is kívánt részt venni a tárgyalásokon. Rosszul is lett, a földre került, s azóta, bár életfogytiglant kér rá az ügyész, MÉG SINCS JELEN AZ ÜGYÉBEN FOLYTATOTT BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁSON!

A toxikológus se láthatta, de megvádolták azzal, hogy börtöncella társa öngyilkosságát tétlenül nézte végig ( aki persze nem halt meg). Nem P. László tanú “öngyilkosságát “készítik most elő? Hiszen ha valaki a másik öngyilkosságát nem akadályozza meg, arra mondhatják majd, hogy egyetért az öngyilkossággal, azért nem akadályozza meg. Innen már csak egy kis lépés az, hogy magánzárkájába, ahová most állítólag büntetésként fogják tenni, majd maga is “öngyilkos” lesz!

P. László 183,5 cm magas, 47 rendőrségi mérés szerint eddig a robbantót 170 és 175 cm közötti magasságúnak mérték. Az biztos hogy egy 174 cm magas referencia személynél alacsonyabb a robbantó!

Egyébként a P. Lászlót terhelő bizonyítékokat a húg és az apa szerint is odacsempészték, manipulálták. A testvér a rendőrségen tett vallomásában még arról is beszélt, hogy egy ismerőse szerint – és ezt a vélekedést ő is osztja – „Orbán Viktor rendezte meg” a pokolgépes robbantást. Az apa szerint a robbantás egyértelműen politikai hátterű volt, az áldozatokat és fiát mint bűnbakot is előre kiválasztották.

 

szerző.: Tóth I.