Ott a mumus a csúnya Brüsszelben!

0

Agybaj, agybaj, agybaj…

Ott a mumus a csúnya Brüsszelben!

 

Soros György és Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnökének hétfői tárgyalása arra világít rá, hogy Soros György ismét befolyásolni akarja ez európai parlamenti választást, méghozzá a bevándorláspárti erők oldalán – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a közmédiának nyilatkozva kedden Budapesten.

Hidvéghi Balázs azt mondta, a találkozó arra is rávilágít, hogy Brüsszel jelenlegi vezetése “menthetetlenül” Soros György zsebében van, és az ő érdekében lép fel. Timmermans, a brüsszeli bizottság alelnöke, és egyben az Európai Szocialisták Pártjának (PES) csúcsjelöltje egy “megrögzötten bevándorláspárti” politikus, aki rendszeresen egyeztet Soros Györggyel zárt ajtók mögött, szóvivője pedig nem válaszol arra a kérdésre, miről volt szó – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy Soros nem először avatkozik a brüsszeli döntéshozatalba és az európai parlamenti választások kampányába. Korábban kiszivárgott dokumentumokból tudni lehet, hogy a 2014-es EP-választások előtt hatmillió dollárt költött arra, hogy az ő emberei kerüljenek ki győztesen a versengésből, és most is erre készül – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Kijelentette, a jelenlegi brüsszeli vezetésnek mennie kell, mert nem az európai emberek érdekét képviseli, hanem a Soros György és hálózata érdekében lép fel.

A jövő évi EP-választás tétje tehát, hogy meg tudjuk-e állítani a bevándorláspárti erők térnyerését. Ha a jelenlegi bevándorláspárti vezetés marad, akkor felgyorsítják a migránsok betelepítését, ezzel pedig tönkreteszik Európát és az Európa Uniót – emelte ki Hidvéghi Balázs.

 

 

olkt.hu/MTI