Ott folytatják ahol abbahagyták!

0

A hét közepén jelent meg újra a Magyar Nemzet, ami tulajdonképpen nem más, mint a Magyar Időkátnevezett, ismét fideszes változata. Orbán Viktor is köszöntötte a lapot, amely, úgy tűnik, igyekszik meghálálni a miniszterelnök kedvességét.
Hatalom és felelősség című, mai publicisztikában a lap szerzője irányt mutatott, és megmondta, mi hány méter. Méghozzá így:

„Orbán Viktor nyilvános szerepléseit ismerve biztosra vehető, hogy a hazai és a nemzetközi közvéleménynek is egyértelmű üzeneteket fogalmaz meg holnap.”

„Az ellenzék tehát folytatni kívánja a tavaly év végén megkezdett ‘forradalmi’ politizálást, a törvények, a jogállamiság semmibevételét. A rombolás, a gyűlölet szítása, a társadalom hergelése az egyetlen mondanivalójuk a valós problémákra adandó válaszok, a kormány társadalomképével szembeni reális alternatíva helyett.”

„Úgy indul a 2019-es politikai idény, ahogy az elmúlt nyolc évben megszoktuk, Orbán Viktor évértékelője lesz az iránymutató, az ellenzék is hozzá képest határozza meg magát.”

Forrás Magyarnarancs https://m.magyarnarancs.hu/feketelyuk/az-uj-magyar-nemzet-szerint-az-ellenzek-rombol-gyuloletet-szit-es-hergeli-a-tarsadalmat-117183