Papírforma!

0

A 4iG Nyrt. nyerte a Magyar Államvasutak Zrt. által kiírt Keretmegállapodás a MÁV Zrt. vagyonvédelmi rendszereinek telepítésére, üzemeltetésére, karbantartására és javítására című EU-s, nyílt eljárással lefolytatott közbeszerzést – közölte a 4iG Nyrt.

A projekt célja, hogy támogassa a MÁV Zrt-nél tervezett egységes kártyás beléptetés kiépítését, a meghatározott beléptetési pontokon kártyás beléptető rendszerek telepítésével. Szükség esetén önálló hálózati infrastruktúra telepítése, majd annak illesztése a MÁV intranet hálózatához a már meglévő rendszerek és biztonsági berendezések zavarása nélkül.

A keretmegállapodás időtartama 36 hónap, ami még 12 hónappal meghosszabbítható, ha a keretösszeg a 36 hónapos időtartam alatt nem merül ki.

Az ajánlat értéke 900 millió forint + áfa, a szerződéskötési moratórium július 30-án jár le.

A BÉT prémium kategóriájában jegyzett 4iG Nyrt. informatikai vállalkozás részvényeinek árfolyama hétfőn 4,05 százalékkal 996 forintra gyengült. Az elmúlt egy évben a részvények legmagasabb árfolyama 1184 forint, a legalacsonyabb 67,2 forint volt. A cég főrészvényese a Mészáros Lőrinc jobbkezeként ismert Jászai Gellért.