Parádésan visszavágott Krekó Péter az orbáni propagandának!

A Political Capital Intézettel és a CEU Demokrácia Intézettel közösen szervezett, csütörtökön kezdődő Budapest Forum – Building Sustainable Democracies tanácskozás megnyitóján Karácsony Gergely is részt vett. A nyitóbeszédével sokakat meglepett.

„Ez a fórum a demokrácia fenntarthatóságáról szól. Ez azt jelenti, hogy mi itt mind törődünk a demokráciával és relevánsnak érezzük azt a kérdést, hogy lehet-e, illetve hogy hogyan lehet a demokrácia fenntartható” – mondta Karácsony Gergely a megnyitón elmondott beszédében,

MELYET ELEJÉTŐL A VÉGÉIG ANGOLUL TARTOTT!

Mindez azért jelentős, mert a Fidesz egyik karaktergyilkos, lejárató kampánya arról szólt, hogy Karácsony nem tud angolul. „A hirtelen támadt érdeklődésre reagálva készséggel elismerem, hogy a miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb, mint az enyém, legalább annyi különbség van a nyelvtudásunk között, mint amennyi egy Angliában töltött Soros-ösztöndíj és egy egyetemen megszerzett középfokú nyelvvizsga között feszül. Ezért én dolgozom is angolomon folyamatosan.

A MINISZTERELNÖK ÚR ÚJSÜTETŰ KÍNAIJÁT ÉS OROSZÁT VISZONT NEM TERVEZEM BEHOZNI”

– válaszolt a Fidesz kampányára elegánsan Karácsony. Az alábbi élő közvetítést 3:55-re visszatekerve önök is meghallgathatják Karácsony Gergely beszédét.