Párbeszéd: Kovács Zoltán és bandája fittyet hány a világjárványra és tiltásokra!

Jótékonyság Fidesz módra
?Kovács Zoltán a jövőre csilliárdokért megrendezésre kerülő Vadászati kiállítás egyik felvezető rendezvényén, az Országos Jótékonysági Vadászaton vett részt, melyen az ország kórházainak gyermekosztályainak gyűjtenek a vadászok. (?)
Az, hogy a kormánytagok között van olyan, akinek az a hobbija, hogy állatokra lövöldözik, az nekünk több mint 50 millárd forintunkba kerül!
Elég érdekesen gondolkoznak a jótékonyságról. Mindenesetre az biztos, hogy sokkal értelmesebb lenne, ha a közpénzmilliárdokat nem a szórakozásukra herdálnák el, hanem jelenlegi helyzetben inkább az egészségügynek vagy az emberek közvetlen támogatására fordítanák!
De nézzünk pár számot:
➡️ 225 millió forintból újítják fel a 2021-es vadászati kiállítás helyszínézlt
➡️ Vidéken, bemelegítő rendezvényekre 500 millió forintot költ a kormány.
❗ A teljes költség 50 milliárd forint körül
Ezek után Kovács Zoltán azzal büszkélkedik, hogy tavaly 37 milliót sikerült összegyüjteni. Idén 50 milliárdos közpénz kiadás mellett vajon mennyit kalapoznak össze ? Álszent rongyrázás amit rendeznek nem más.
❓Egyébként valaki tudja, hogy ilyenkor mi van a gyülekezési tilalommal? A fotók alapján a maszkhasználatot se vették túl szigorúan, de mintha nem lehetne rendezvényeket tartani és gyülekezni sem.
“Minden gyülekezés tilos. Általános rendezvénytilalom lép életbe. Mindennemű rendezvény megtartása tilos, ide értve a kulturális- és sporteseményeket, valamint a karácsonyi vásárokat. “