Parragh László: “Annyi ember ment tönkre az elmúlt napokban, és most is megy tönkre, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni

Parragh László:
“Annyi ember ment tönkre az elmúlt napokban, és most is megy tönkre, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni. Jelenleg egy adott mozgástér van, ezen belül mozog a magyar kormány is, egy politikai értékrend alapján dönti el, hogy kiket támogat.”
Ezt a végtelenül cinikus és visszataszító mondatot pontosan egy évvel ezelőtt mondta a nagy nyilvánosság előtt az, aki a mai napig Orbán gazdasági tanácsadója. Következésképpen minden mondatával egyetért a miniszterelnök is.
Hops! Egy pillanatra álljunk meg! Mert mit is mond a nagy tudású. Azt mondja ki, amit minden józan gondolkodású ember tud, de amit a kormány folyamatosan titkolni, vagy cáfolni igyekszik.
Először is: az óriásplakátok mondandójával szemben egyáltalán nem dübörög a gazdaság. Másodszor, annyira nem, hogy sokkal többen mennek csődbe, mint ahány embernek, cégnek segíteni tudnának. De ez nem is baj – mondja…
Ugyanis a segítséget – így folytatja a kibeszélést ez az agyatlan pondró – egy politikai értékrend alapján osztogatják. Csak azt felejtette el közölni, hogy milyen politikai értékrend követését várja el Orbán ahhoz, hogy a közösből segítséget adjon.
Mondom, a kijelentés pontosan egy évvel ezelőtt hangzott el. Senki nem cáfolta. Következésképp ma is érvényben van.

 

 

szerző. Juszt László