Pegasus alapon indul az új Nemzeti Konzultáció

Már postázzák a konzultációval kapcsolatos leveleket, amiben az áll, hogy “Köszönjük, de semmit nem kell kitöltenie!”.

Nemzeti Konzultáció Plusz címmel új konzultációs kampányt indít a Magyar Kormány. Az eddigiekkel ellentétben nem papíron vagy elektronikusan kell kitölteni a kérdőíveket, hanem sehogy, továbbá kérdőív sem lesz. Ennek oka, hogy a kitöltéshez a már megvásárolt, újságírókon és ügyvédeken sikeresen tesztelt Pegasus szoftver segítségével minden okostelefonnal rendelkező állampolgárhoz el tudják juttatni a konzultációt.

Az eddigi konzultációk során jelentős megkötés volt számunkra, hogy csak bizonyos számú állítással kapcsolatban tehettünk fel úgymond kérdéseket. Így nem ismerhettük meg a magyar választók pontos véleményét minden minket érdeklő témában. Meg az emberek kicsit zárkózottak is, ha meglátnak egy ilyan hosszú kérdőívet, a telefonjukon sokkal jobban elengedik magukat. Feleség megcsalása, kikötözős szex, David Hasselhoff háttérkép, mindent el tudnak így árulni nekünk.

– mondta el Schindler Oszkár, a Kubatov Lista Gondozó Intézet igazgatója.

Álcivil szervezetek tiltakozni próbáltak az új Nemzeti Konzultációval kapcsolatban, de szerencsére már tudott róla a kormány, ahogy a “civilek” meztelen gruppen makramézós videóiról is, így várhatóan ez a téma hamar lekerül a napirendről.

Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetője kérdésünkre elmondta, a Nemzeti Konzultáció Plusszal kapcsolatban semmilyen aggály nem merült fel részéről, mivel éppen három thai kurvával masszíroztatja magát egy jachton, így a kérdés nem aktuális.

Forrás és hasonló ironikus írások:https://hircsarda.hu/2021/07/21/pegasus-alapon-indul-az-uj-nemzeti-konzultacio/