Perintfalvi Rita: EZ A FIATALEMBER LEVÉLBEN GYÓNTA MEG NEKEM AZ “ULTRÁK KOLLEKTÍV VÉTKEIT” és megígérte, hogy gyertyát fog gyújtani Homonnay Gergelyért!

Nyílt levél változtatás nélkül.:

 

EZ A FIATALEMBER LEVÉLBEN GYÓNTA MEG NEKEM AZ “ULTRÁK KOLLEKTÍV VÉTKEIT” és megígérte, hogy gyertyát fog gyújtani Homonnay Gergelyért! Közreadom a levelét.

 

Először nagyon meglepődtem, amikor Schaadt Gellért levelét olvastam, de aztán megérintettek a sorai. Úgy gondoltam, hogy közre adom, mert nagyon fontos kiállás az, amit ő megfogalmaz! Főként, hogy ezt arccal és névvel is vállalja.
Természetesen az engedélyével osztom meg Veletek a levelét.
Amúgy meghívott engem, Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást egy fradi meccsre.
Szerintem én el is fogok menni! Minden kezdeményezés nagyon fontos, ami az országunk egységét és a megbékélést szolgálja.
Mondjuk ki együtt: elegünk van a gyűlöletből! Remélem Gellért, nem esik bántódásod a tieidtől ezért! Szólj, ha segíthetünk!

 

“Kedves Rita!

Eddig a Fradi tábortol csak csupa rosszat kaptatok, Bede Zsolt sajnalatosan megzavarta a melegek tüntetését a nyáron. Én megígértem neki, hogy ha ezt folytatja, akkor én ki fogok állni az emberi jogok mellett és titeket foglak támogatni FTC szurkolóként. Hasonlítunk abban, hogy mind a ketten a B Középbe vágyunk haza, viszont én szeretném a Gulácsi Péter által megnyitott szürke zónát tágítani. Római Katolikusként úgy gondolom, hogy az ilyen rossz tetteket gyónással kell orvosolni. Gyónom az ultrák kollektív vétkeit neked és a mindenható Istennek. Gyertyát fogok gyújtani Hommonnay Gergelyért és a békességért. Ámen.

Schaadt Gellért”

 

 

Az eredeti írás itt.: