Pikó András: Soha nem osztottam meg ezt a szennyet, mióta benyelte őket a kormány propaganda gépezete. Most igen, de megmagyarázom.

0

Soha nem osztottam meg ezt a szennyet, mióta benyelte őket a kormány propaganda gépezete. Most igen, de megmagyarázom.

1) Napok óta jönnek hozzám jelzések, információk, amelynek a lényege, hogy magas rangú fideszes potentátok saját körben elismerték a választási csalást. A leírt körülményekből teljesen nyilvánvaló, hogy az elmesélt történetek hamisak – mintha valakik szeretnék újságírókon keresztül is erősíteni a csalásos konteo-t és fenntartani a felháborodott hangulatot.
2) Vasárnap óta erős a rendőri mozgósítás.
3) Totál bekamerázták a Kossuth teret, ennyire még nem volt erős az ilyen készültség.
4) Tegnap kijött egy óriási felháborodást keltő listázás a civilek ellen – annyira gagyi, kegyeletsértő, hogy nem lehet nem felháborodni. Mintha pont ez lett volna a cél.
5) Ilyen alpári hangulatkeltés folyik a lakájmédiában – hangulatilag készítik elő a közvéleményt arra, hogy a szombati tüntetés balhés lesz.

Szóval úgy tűnik, hogy igény lenne egy jókora balhéra. A választási kampány egyik fő üzenete a soros szervezetek és az ellenzék felforgató tevékenysége, amit viszont eddig nem sikerült demonstrálni. A Fidesz 2015-ben is megjáratta Budapesten a menekülteket, társadalmi tapasztalatot generált, egy ország láthatta és élhette át az élményt, amire 3 év múlva is tudott hivatkozni.
A soros-ellenzék-civil felforgató tevékenységéről is kell tehát hasonló társadalmi tapasztalat – ezt készítik elő a választási csalásos konteók véleményvezérek felé történő megerősítésével, a rendőri készültséggel, a listás provokációval és az ilyen hangulatkeltő cikkekkel.
Óriási a felelőssége a szervezőknek és mindannyiunknak. Nem akarok riogatni, szerintem fontos ez a tüntetés, én a családommal ott leszek, csak már nem bírtam magamban tartani. Ne jöjjön be semmi a fentiekből, az lenne a legjobb.

Pikó András egyébként erről az origó cikkről beszélt: Szélsőbaloldali erőszakhullámra számíthatunk Sorostól Budapesten.

Közben Illés A. nevű Facebbok felhasználó, ezeket a bejegyzéseket taláta a 888.hu nevű fideszes szennylap oldalán egy cikk alatt. Érdemes elolvasni:

 

olkt.hu