Pintér Sándor belügyminiszter lehet karanténba kerül

0

Minden magyar állampolgárra egyformán érvényesek a szabályok, ezért

PINTÉR SÁNDOR BELÜGYMINISZTER ESETÉBEN IS ELKEZDŐDTEK A JÁRVÁNYÜGYI VIZSGÁLATOK.

Az Index értesülései szerint a miniszternek tünetei nincsenek, ennek ellenére az egészségügyi előírásoknak megfelelően az ő esetében is elvégezték a szükséges vizsgálatokat, melyeknek eredményéről a nyilvánosságot is tájékoztatni fogjuk, írta közleményében a kormányzati tájékoztatási központ.

Ahogy megírtuk, Abdelkader Amara a héten Magyarországon járt, szombaton pedig azt közölte a marokkói média, hogy a politikus koronavírustesztje pozitív lett. A közlekedési minisztérium tájékoztatása szerint a miniszter éppen hazatért európai tárgyalásairól, és nem érezte jól magát, fejfájásra és váratlan levertségre panaszkodott. Ezután végeztek rajta tesztet.

A miniszter március 12-én kormányülésen vett részt, írják a helyi lapok, most viszont 14 napos otthoni karanténba megy. Amara a hét elején Magyarországon tett látogatást európai útjának utolsó állomásaként, ahol Mosóczi Lászlóval, az ITM közlekedéspolitikáért felelős államtitkárával tárgyalt, és kezet fogott Pintér Sándor belügyminiszterrel is.

Forrás index.hu