Pöcegödröt csinálnak az országból

0

Töröl Zsolt szocialista képviselő a közösségi oldalán fakadt ki Mészárosék szennyvíz projektjén.

“Orbán és tolvaj bandája eddig “csak” fosztogatta a magyar népet.
Most kiderült, hogy már korábban szintet lépett a Fideszes vezérkar, és a magyarok, köztük sajátjaik életét is képesek veszélyeztetni, egészségét károsítani a pénzért, a vagyonért.
Az Orbán rezsim nem azért épít diktatúrát, mert az olyan szép, hanem mert akkor büntetlenül rabolhat, tömheti a zsebét az általa kifosztott nép pénzéből.
Orbán és tettestársai kilóra eladták a magyar melóst a multiknak, és az oligarcháknak a rabszolgatörvénnyel, s darabra eladták a magyar családokat a bankoknak az EBRD-paktummal.
Az elmúlt években pedig az emberek tízezreinek életét veszélyeztetve szennyezik a hazánk földjét. Hol Pénztáros Lőrinc cége környékén hal ki az élővilág a patakokból, tavakból, hol a kormányhivatal által engedélyezett külföldi szennyvíziszapot öntik le a búzamezőktől és az ivóvízbázisoktól pár méterre.
S tudjuk jól, ha a vízbe, a földbe bekerül a méreg, akkor az előbb-utóbb az ott élők, vagyis a magyarok egészségét, végső soron, életét veszélyezteti.
Mi ez, ha nem aljas indokból, haszonszerzési céllal elkövetett életellenes cselekedet? És pont a magyar nép rovására a magyar (???) kormány?
A legaljasabb dolog ez. Hasznot húzni abból, hogy mások életét veszélyeztetik, megrövidítik.
Joggal teszik fel páran a kérdést, akik nem ismerik és tolvaj bandájának lelkületét, vagy akik még vakon hisznek bennük: “De hát miért tennének ilyet? Miért hagynák, hogy idő előtt meghaljanak híveik?”
Miért? Amiért egy kormány képes távoli frontra küldeni a nemzet fiait, amiért képes nemzetét árulni, amiért hagyja lerohadni az egészségügyet, amiért majd megörülnek: a pénzért, a vagyonért, akár egy kis a baksisért is.
Csak a pénz, a vagyon, a hatalom, csak az számít.”

Orbán és tolvaj bandája eddig "csak" fosztogatta a magyar népet.Most kiderült, hogy már korábban szintet lépett a…

Gepostet von Török Zsolt am Freitag, 22. November 2019