Pócs János fideszes képviselő egy kiskorú lány melleinek bókolt csatakrészegen! (+Videó)

0

Botrányos és felháborító, új videó került napvilágra Jász-Nagykun Szolnok megye 2. számú választókerületének jelenlegi fideszes jelöltjéről. Ezen a videón Pócs János országgyűlési képviselő látható, aki kiskorú lányok melleit akarta fogdosni, de ez nem jött neki össze, ezért és melleiknek kezdett el bókolni. A Zárójel információi szerint:

“a felvételt egyébként egy teljesen ismeretlen személytől YouTube-ra, ,,János Pócs” felhasználónévvel. Látható, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyei jelölt teljes mértékben belefeledkezik a jászsági, valószínűsíthetően kiskorú hölgy mellébe. A felvétel egyébként még 2009-ben készült, a Pócs-család tulajdonában álló éden büfében, egy záróbuli-féleségen, egy évvel azelőtt, mielőtt Pócs Jánost országgyűlési képviselővé és Jászapáti polgármesterévé választották volna.”

A videózást egyébként végül azért kellett abbahagyni, mert Pócs János húzóra meg akarta inni a kezében lévő piát. Egyébként Pócsnak a legújabb felmérések szerint a Jászság jobbikos politikus, Budai Lóránt lett a fő kihívója. Tudják, ez az a Pócs János, aki ízléstelenül, „ Soros” névvel ellátott, megpörkölt disznóval fotózkodott, amit aztán a Facebook-on büszkén mutogatott. Budai Lóránt szerint ideje lenne Pócs Jánosnak eldöntenie, hogy egy családcentrikus katolikus ember, aki még a templomban is képes felszólalni, vagy pedig inkább fiatal lányok melleit dicsérgeti részegen, alkoholt itatva velük. Ez a két szemlélet ugyanis eléggé üti egymást.

 

olkt.hu/zarojel.hu