Póka László nem hátrál, nézzétek meg, hogy állítja sarokba Csányi Sándort az OTP vezérét! (Videó)

0

Az aljas áll, és megszólalni nem mer… – Most megkapta az uzsorás. Szemtől szemben.

Az aljas áll, és megszólalni nem mer… – Most megkapta az uzsorás. Szemtől szemben.

Az aljas áll, és megszólalni nem mer… – Most megkapta az uzsorás. Szemtől szemben.Történt, hogy az uzsorás büntetőügyében a legutóbbi, 2019.09.18-i tárgyaláson háromszor is megkapta a magáét. A Sárgapólósok ott voltak. És a megfelelő időben helyén volt a szívük. Az elején még testőrök és ügyvédek gyűrűjébe menekülő uzsorást úgy kértük számon (illetve az ő száján), ahogyan eddig még soha senki.Szemtől szemben testközelből mutattuk be neki konkrét számokkal és személyekkel az aljasságait.Nem is tudott sokáig megszólalni. Majd mikor már nyílt a tárgyaló ajtaja, akkor csak annyit mondott nekem, hogy: „Milyen bohóc!” Láthatóan nagyon örült annak, hogy ezt meg tudta fogalmazni. Vagy az is lehet, hogy ez nem öröm volt, csak egy kínos mosoly? Döntsétek el a videó megnézése után.Jól látszik ebből a videóból is, hogy nem olyan nagy emberek ezek, mint amennyire fosnak tőlük a hatalmuktól függő emberek, vagy azok, akik nincsenek tisztában azzal, hogy „Azért a nép az úr.”Az is nagyon gáz, hogy évek óta hisztizik az uzsorás, hogy a tevékenységével kapcsolatban, és a tevékenysége kapcsán kialakult kifosztás miatt rendszeresen véleményt nyilvánítunk.Gáz leginkább az miatt, amit a videó végén láthatunk. Ő maga is véleményt nyilvánított erősen személyeskedve.Nem ez volt az első. Szerintem ennek a fazonnak rögeszméje, hogy mi nem a SeVizás ügy miatt hajtjuk végre a látványos akcióinkat.Korábbi tárgyaláson azt kérdezte meg tőlem (Póka Lacitól) jegyzőkönyvezve, hogy ki áll mögöttünk.A legutóbb szintén a tárgyaláson, arról távozva a közelében ülőknek határozottan kijelentette, hogy vigyázzanak velem, mert valaki áll mögöttem.Szóval egy kicsit úgy tűnik, hogy ebbe az üldözési mániájába belekattant már. Mondjuk nem csoda, hiszen tevékenységével szerzett magának jó sok ellenséget.Továbbra is hiszem, hogy akkor fogunk győzni, ha minden nap százak és ezrek nyilvánítanak úgy véleményt, hogy a vélemény eljusson a címzettekhez.

Gepostet von Nem adom a házamat am Sonntag, 24. November 2019

Történt, hogy az uzsorás büntetőügyében a legutóbbi, 2019.09.18-i tárgyaláson háromszor is megkapta a magáét.
A Sárgapólósok ott voltak. És a megfelelő időben helyén volt a szívük.
Az elején még testőrök és ügyvédek gyűrűjébe menekülő uzsorást úgy kértük számon (illetve az ő száján), ahogyan eddig még soha senki.
Szemtől szemben testközelből mutattuk be neki konkrét számokkal és személyekkel az aljasságait.
Nem is tudott sokáig megszólalni. Majd mikor már nyílt a tárgyaló ajtaja, akkor csak annyit mondott nekem, hogy: „Milyen bohóc!”
Láthatóan nagyon örült annak, hogy ezt meg tudta fogalmazni. Vagy az is lehet, hogy ez nem öröm volt, csak egy kínos mosoly? Döntsétek el a videó megnézése után.
Jól látszik ebből a videóból is, hogy nem olyan nagy emberek ezek, mint amennyire fosnak tőlük a hatalmuktól függő emberek, vagy azok, akik nincsenek tisztában azzal, hogy „Azért a nép az úr.”
Az is nagyon gáz, hogy évek óta hisztizik az uzsorás, hogy a tevékenységével kapcsolatban, és a tevékenysége kapcsán kialakult kifosztás miatt rendszeresen véleményt nyilvánítunk.
Gáz leginkább az miatt, amit a videó végén láthatunk. Ő maga is véleményt nyilvánított erősen személyeskedve.
Nem ez volt az első. Szerintem ennek a fazonnak rögeszméje, hogy mi nem a SeVizás ügy miatt hajtjuk végre a látványos akcióinkat.
Korábbi tárgyaláson azt kérdezte meg tőlem (Póka Lacitól) jegyzőkönyvezve, hogy ki áll mögöttünk.
A legutóbb szintén a tárgyaláson, arról távozva a közelében ülőknek határozottan kijelentette, hogy vigyázzanak velem, mert valaki áll mögöttem.
Szóval egy kicsit úgy tűnik, hogy ebbe az üldözési mániájába belekattant már. Mondjuk nem csoda, hiszen tevékenységével szerzett magának jó sok ellenséget.
Továbbra is hiszem, hogy akkor fogunk győzni, ha minden nap százak és ezrek nyilvánítanak úgy véleményt, hogy a vélemény eljusson a címzettekhez.

Szerző.: Póka László (Sárgapólósok)