Polgárháború?…Könnyen lehet akár már Karácsonyra.

0

Ebből megszorítások lesznek, és mi szívjuk meg, ezek a gennyek meg hosszú szivarokkal, és viszkizés közben jókat röhögnek!
Amennyiben az EU nem fizeti ki a korrupció miatt a Magyarországnak “Orbán szerint kötelezően járó” EU-s pénzt, már karácsonyra elszabadulhat a pokol.
Nyilván nem így szeretné az ellenzék megdönteni az Orbán-kormányt, de sajnos ez is egy opció.

Orbán Viktor és Emmanuel Macron érkezik a Salzburgi Zeneművészeti Egyetemhez az EU csúcstalálkozóra 2018. szeptember 20-án
Fotó: Georg Hochmuth / AFP

 

Macron: Aki nem szolidáris, hagyja el Schengent és az EU-s pénzeket:

„Azok, akik azt mondják nekünk: Schengen része vagyok, szeretem Európát, amikor hasznot húzok a strukturális alapokból, szeretem Európát, amikor pénzt ad nekem, amikor jólétet biztosít a népemnek, amikor megengedi, hogy a munkavállalóim az otthoninál jobban keressenek a környező országokban, de otthon nem fogom engedni, hogy egyetlenegy migráns, egyetlenegy menekült beléphessen az országomba”

– fejtette ki a véleményét Emmanuel Macron.

Ezek az emberek nem tisztelnek semmilyen szabályt, ők azok, akik káoszt teremtenek, nem pedig a közösség többi tagja, mondta. Hangsúlyozta, hogy az európai szabályok és előnyök között nem lehet kedvünkre válogatni.

Ennek a folyamatnak az lesz a vége, fejezte be, hogy

„azok az országok, amelyek nem mutatnak szolidaritást, el kell hogy hagyják a Schengen-zónát, és nem fognak részesülni a pénzügyi támogatásból.”

Ennek pedig Magyarországon beláthatatlan következményei lehetnek, mert akár milyen nagy Orbán és bűntársai szája, azt ők sem vitatják, hogy gyakorlatilag az UNIÓ tartja el Magyarországot.

 

OLKT