police.hu: Öt tagú roma banda próbált kirabolni egy fiatalembert fényes nappal – keresi őket a Rendőrség

0

A Rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, csoportosan elkövetett testi sértés és más bűncselekmények miatt keresi a képen látható 5 tagú fiúbandát.

A nyomozás eddigi adatai alapján a két 19 éves férfi, egy 18 éves és két 17 éves társuk megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. Szeptember 21-jén 12 óra körül Miskolcon az Avas lakótelepen odamentek egy gyalogoshoz, és a mobiltelefonját, pénzét követelték tőle, amelyet ő nem adott át, ezért bántalmazni kezdték, többször megütötték illetve nagy erővel rúgást mértek rá. Miután a sértett egy kapualjba bejutott az elkövetők elmenekültek a helyszínről. A miskolci rendőrök közzé tettek egy fényképet az elkövetőkről.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiakat és fiúkat felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.”

FRISSÍTÉS: Időközben egy videó is elkőkerült a rablási kísérletről.:

https://www.facebook.com/tothbalyy/videos/167898324296938/

olkt.hu/police.hu