Pollreisz Balázs keményen kiosztotta a koronavírusos győri fideszes polgármestert

0

Tisztelt Polgármester úr!

Szokás szerint személyes támadásnak veszi azt amikor egy ellenzéki politikus kérdezni vagy véleményt formálni mer.
Ön orvos és politikus.
Pontosan tudja hogy egy járvány idején az embereket nem ölelgetni és látogatni kell, hanem betartani azokat a szabályokat amelyeket hivatalos szervek kérnek. 
Nyilván azért, hogy ne fordulhasson elő olyan helyzet, hogy egy várost mint például Győrt, a HARMADIK legfertőzöttebb településeként említik Magyarországon.
A gond azonban nemcsak ez!
Ön arrogáns volt egy “átlagpolgárral” aki teljesen jogosan egy járvány sújtotta területről jószándékkal figyelmeztette a március 15.-i rendezvényen készült fotói láttán, hogy jobban figyeljen a járványügyi védekezésre .
Mire Maga kiosztotta es ledorongolta a hölgyet majd két hét után kiderült mégis neki az – “átlagpolgárnak” – volt igaza, hiszen Ön is beteg lett.
Bejegyzésemben erről írtam és állításával ellentétben nem örültem az Ön fertőzöttségének. Nyilván ez valamilyen kommunikációs okból elkerülte a figyelmét.
Az, hogy a tényekkel szemben ismét valótlanságokat állít sajnálatos, de nem meglepő. Én betartom a járvány elleni védekezés szabályait és szurkolok minden beteg embernek a mielőbbi felgyógyulásert.
Önnek is polgármester úr…
Használja ki ezt a két hetet és pihenjen!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!