Porig alázták Németh Szilárdot!

0

Na jó tegyük hozzá, nem túl nagy intellektuális kihívás leiskolázni Németh Szilárdot, azonban mégis példaértékű, ahogyan helyretette Ujhelyi a rezsibiztost.

Az egyetem géniusza, Németh Szilárd a Fidesz ökle. Néha érthetetlennek tűnik, hogy mi az istenért tartják ezt az embert ennyire magas polcon a kormánypártoknál, azonban nekem van erre egy válaszom. Németh Szilárd a Fidesz lelke. Mert a párt kollektívájának a lelke olyan mint Németh. Hőbörgős, há-má-mér-ne vitakultúrájú népnemzeti böllér-öltönybe feszítő…. fokozhatnám a jelzőket, de na, ismerjük a nemzeti kincsünket.

Most Szilárd épp egy találó propagandaképet osztott meg facebook oldalán, ahol arról beszél – a maga módján – hogy Brüsszel ugyanaz, mint annak idején Moszkva. Sőt továbbmegy egyenesen arról beszél, hogy Brüsszel a régi Moszkva. Most nyilván földrajzi fejtegetésekbe nem kívánok belemenni, de sem politikailag sem földrajzilag nem találta fején a szöget.

De azért Soros György fényképe nem hiányozhat bejegyzéséből.

Egy ismerősöm, aki nem járatos a politikában kérdezte tőlem, hogy “mondd csak, azt az öreg bácsit miért reklámozzák folyamatosan? Valami öreg Fideszes?” Na de lépjünk tovább, ugyanis Ujhelyi István az MSZP brüsszeli EP-képviselője meglehetősen találó hozzászólást tett Németh fényképéhez.

 

kép. Facebook

 

 

olkt.hu/Facebook