Putyin: a lengyeleket és “nácitalanítani” kell, Ukrajna után újabb országot támadhat meg

Egyes szakértők szerint Magyarországot is megtámadhatja, gyakorlatilag menettempóban jutnának el Budapestig, és Putyin ezt nagyon jól tudja.

Putyin döntött: az ukránok után a lengyelek jönnek?

A lengyel vezetés Oroszországról, mint rákos daganatról szóló kijelentései arra ösztönzik Oroszországot, hogy elsőként állítsa a nácitlanítás sorába

-jelentette ki Oleg Morozov, a Duma ellenőrző bizottságának elnöke.

Korábban Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a Telegraphnak azt írta, hogy szerinte az orosz világ rákos daganat, amely halálos fenyegetést jelent egész Európára, szerinte ki kell irtani.

Bár az oroszok az utóbbi hetekben erőteljesen fenyegetőznek, nem mindenki van arról meggyőződve, hogy megvan a kellő hadereje ahhoz, hogy ezeket a fenyegetéseket végre is hajtsa.

Ugyanakkor Putyin agya egyre inkább elborulni látszik, köszönhetően az állítólagos halálos betegségének, mely miatt csak hetei, hónapjai lehetnek hátra egyes források szerint.

Ez pedig még veszélyesebbé teszi őt és minden döntését.

A lengyelek után mi jövünk?

Pontos információk birtokában lehetnek, azt állítják, hogy Putyin Magyarországon is keresztül fog masírozni, amint bevette Ukrajnát.

Az orosz diktátor étvágya egyre nő, akár több európai ország is potenciális áldozattá válhat

– állítja egy amerikai diplomata, Robert Pearson.

Ezt még hetekkel ezelőtt mondta, és már most azt látni, hogy kezd valami valóra válni belőle, az orosz vezetés ugyanis “kóstolgatni kezdte” Lengyelországot.

Pearson megjegyezte, hogy Putyin potenciális áldozatainak listáján nemcsak Észtország, Lettország és Litvánia szerepel, hanem Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Bulgária és Moldova is.

Reméljük, hogy nem lesz igaza!

Putyin: a lengyeleket és “nácitalanítani” kell, Ukrajna után újabb országot támadhat meg