PUTYIN SZEMETE

0

Segítsetek nekem. Magyarázzátok el, hogyan lehet valaki ellenzéki és egyben Putyinimádó. Mert szerintem sehogy. Putyin diktátor, annak az országnak az aktuális cárja, amelyiknek korábbi uralkodói 1849-ben és 1956-ban adtak parancsot a magyar szabadság eltaposására. Mellesleg negyven éven át tartottak minket a bakancsuk alatt. És nemrégiben lett nyilvánvaló, hogy ahová csak lehet, embereket épít be, hogy destabilizálja velük a nyugatot.

Az egyik ezzel megbízott főemberét Orbán Viktornak hívják, és a mi diktátorunk. Szóval megkérdem mégegyszer: hogyan küzdhet valaki Putyin itteni helytartója ellen, miközben a gazdáját imádja? A szabadság hiánya megöli az emberi kreativitást, annak következményei pedig katasztrofálisak bármely országban. Ha tilos gondolkozni, tilos alkotni, akkor a szürke középszerűség, és a kutyahűség lesz a norma, és a gazdaság versenyképtelenné válik. Aztán egyszer csak beköszönt az államcsőd, amit csak ideig-óráig lehet elnapolni a nemzeti vagyon kiárusításával.

Orbán az ellopott EU-pénzekből teszi ezt, Putyin pedig az olaj és gázvagyonát fordítja a nem működő gazdaság tüneteinek elfedésére. És persze mindketten Goebbelsnél tanulták a propagandát: agymosással próbálják helyettesíteni a valós teljesítményt. Kamuoldalak ezreivel lepik el a közösségi médiát, és magukat ellenzékinek nevezők is úgy osztják az abban szereplő baromságokat, mintha az orákulumot olvashatnánk bennük. Vannak, akik nem tudják, honnan is ömlik a szenny, amit továbbpermeteznek, ez előfordul. De akik tudják, és mégis teszik, azok közvetve a Rezsim érdekeit szolgálják. Putyin és Orbán ugyanaz. A szabadság, a demokrácia, és a magyarok ellenségei. Aki őket bármilyen módon támogatja, az hazaáruló.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg