Karácsony Gergely az egyik legnépszerűbb ellenzéki politikus azonban  korán sem a legjobb képességű.Karácsony Gergely számára a miniszterelnökség sokkal nagyobb falat mint Budapest Főpolgármesterének lenni az ő képességei ez utóbbira alkalmassá teszik. Jobb és alkalmas budapesti városvezető lenne mint a jelenlegi  és emberközelibb, de  ennél többre Karácsony nem képes!

Akik azt gondolják hogy a Főpolgármester választás Orbán jövőbeni kihívójáról dönt azok tévednek és illúziókat kergetnek, a Főpolgármester választás csak arról dönt hogy szabad lesz e Budapest avagy sem, hogy fideszes lesz a Főváros avagy sem! Ez a Főpolgármester választás tétje nem pedig az hogy ki lesz a jelenlegi miniszterelnök kihívója a következő parlamenti választáson!

Karácsony sosem lesz alkalmas miniszterelnöknek ellenben Főpolgármesternek igen mert ennyire predesztinálják  a képességei.

Karácsony  számára egy kétmilliós város első emberének lenni maga a non plusz ultra, a csúcsok csúcsa! Ezért sem volt esélye  2018 ban hogy érdemi kihívója legyen Orbánnak mert nem egy súlycsoport a jelenlegi Főpolgármesterrel viszont nagyon is egy súlycsoport.

Karácsony Gergely most egy olyan pozícióra kandidál amire képességei alapján  tökéletesen alkalmas.

Aki mást is lát ebben az ámítja magát!

Forrás és az eredeti írás itt található:https://antibreitbart.wordpress.com/