Rasszista posztot osztott meg a KDNP országgyűlési képviselője

Aradszky volt a rasszista.

0

Nem meglepő valakitől, akinek a közösségi oldalán a nők diszkriminációja, valamint a mindennapos valótlan állítások is állandósult jelenséggé váltak. Ugyanő volt az is, aki nem tájékoztatta a nyilvánosságot egy általa okozott balesetről, és arról, hogy ezzel kapcsolatosan büntetőeljárás indult ellene. A balesetben darabokra tört az arccsontja egy kamasznak.

Annyi nem fért bele ezen a rendkívül aktív Facebook-oldalon, ami szinte minden minden órában megemlékezik valamiről, hogy “sajnálom, ez történt, a fiú és a családja mindenben számíthat rám, kezet ráztunk, és ajándékot is vittem a kórházba”. Ugyanis hibázni emberi dolog, a dolgok szőnyeg alá söprése azonban nem az. Azt is odaírhatta volna mellé — bár nem biztos, hogy elegáns –: a fiú is hibás volt.

Egy balesetben vétkes, és a sérültet utólag segítő ember valóban erkölcsös: morálisan magas szinten áll. A képviselő csak egy rózsafüzért szorongató, üres locsogó.

Aradszki András egyébként csütörtökön, napirend előtt a Teremtőre hivatkozott, amikor igyekezett alátámasztani állítását, miszerint az ellenzéket Gyöngyöspata kapcsán csak az zavarja, hogy “egy iskola jól működött”. Itt a magyarázat arra, hogy a kirekesztő iskola miért is tetszetős számára.

Szégyen.