Reagált a Borkai-ügyet kirobbantó blogger: “Polt, van még mit mondanom a gazdáidról!”

0

“A Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak! Polt, kapj el, ha tudsz! Van még mit mondanom a gazdáidról!” – reagálta a Borkai-botrányt kirobbantó “Az ördög ügyvédje” blog Facebook-oldalán arra, hogy a Magyar Nemzet szombati számában arról írt, hogy hamarosan elkapják és előállítják.
A kormánypárti napilap “több forrásból” is úgy értesült, hogy “az ördög ügyvédje egy ellenzéki párt jól meghatározható köréből kikerült csoportot takar.”

Hatóságoktól pedig azt az infót kapták, hogy a blogot írókat már azonosították, hamis vád és nagy nyilvánosság miatt elkövetett rágalmazásért hamarosan meg is gyanúsítják őket.

A kábítószer miatti feljelentést csütörtökön utasította el a Nemzeti Nyomozó Iroda, a hivatali visszaélés miattit pedig szerdán utasította el az ügyészség.

Két prostituáltat és egy volt válogatott focistást viszont előállítottak.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Borkai Zsolt és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán feljelentésére kezdődött a nyomozás, ami során meggyanúsították a két lányt, a Póczik Józsefet és élettársa fiát, aki lap szerint lányokat közvetítette.

Tényleg az a fontos, ki vagyok én?Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip…

Gepostet von Az ördög ügyvédje am Samstag, 23. November 2019

olkt.hu