Rémálom: kiskorút kényszerítettek szexre.

Felfüggesztett büntetésre ítélt két Fejér megyei fiatalkorút és egy felnőtt társukat a Székesfehérvári Törvényszék, mivel a vádlottak közösen arra kényszerítettek egy kiskorút, hogy szexeljen egy felnőtt férfival. A két fiatalkorú volt, hogy bántotta is a kiskorút.A két fiatalkorú vádlott többször is bántalmazta a kiskorú lakótársukat, aki emiatt egy idő után már félt is tőlük. Az erőszakos fiatalok 2018 áprilisában határozták el, hogy szexuális cselekményre fogják kényszeríteni őt egy felnőtt férfival. Ezért a vádlottak pénzt kértek cserébe, a kiskorú pedig a korábbi fenyítések miatt nem mert ez ellen fellépni.

 

Közösségi oldalakon posztoltak

A két fiatalkorú vádlott súlyosan szeméremsértő fotókat töltött fel egy közösségi oldalra, ahol jelentkezett is az egyikük ismerőse, egy felnőtt férfi is. A kujon férfival megbeszélték a szexuális bűncselekmény pontos időpontját.

Erdőbe vitte a kiskorút

A felnőtt férfi autóba ültette, majd egy erdős területre vitte el a kiskorút, ahol szexuálisan bántalmazta is, amiért kétezer forintot és néhány szál cigit adott cserébe.

Minden kiderült az otthonban

A szexuális bántalmazást követően az áldozat visszament a lakásotthonba, ahol át is adta a két fiatalkorú vádlottnak a kétezer forintot és a cigit. Azonban a kiskorú nem tudta elhallgatni a történteket, ezért a lakásotthonban szólt is, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett. A gyerekvédelem azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke

 

 

 

 

Forrás. (police.hu)