Rendkívüli: Egy nevét nem vállaló rendőr érdekes dolgokat mesélt el a nemlétező migránsokról és egy fideszes megrendezésről!

0

A beszámolót szóról szóra adjuk közzé.

Üdv.

Sz. Á. r. törzsőrmester vagyok a déli határon a magyar-szerb kerítés mentén teljesítek szolgálatot immáron 2 és fél hónapja. Szomorúan tudatom veletek, hogy 2 gyermekem vár otthon lassan 3 hete, de egyelőre nem tudok hazajutni Heves megyébe hozzájuk. De nem is ez a lényeg. A lényeg amit írok nektek az a botrányos és alattomos propaganda és megfélemlítés amit a kormányunk művel. A migrációról és a válsághelyzetről szó szerint balladákat lehetne írni, főleg olyat amiben egy menekült sem szerepel. Mert ez van. Nincs menekült, és szerintem nem is lesz. A minap szolgálatom alatt akkor épp Mohács környékén határmenti járőrszolgálatban voltam, ahol több határponton is van állandó rendőri jelenlét, az éjszaka folyamán 3 fideszes aktivista és egy riporter jelent meg az éjszakában, nagyjából 21 óra magasságában. A szolgálatvezető parancsnokkal koketáltak, hogy nemsokára érkezik majd 18 migráns Albániából, amit ők majd a Afgánnak fognak megírni a sajtóban. annyit kéne majd tenni, hogy a 18 állítólagos határsértőt tartoztassuk fel és kísérjük vissza a biztonsági határzónához, erről ők felvételeket és fotókat készítenek, hogy tömegesen jönnek a migránsok. A szolgálatvezető parancsnok ebbe bele is ment mert szerintem pénzt adtak át neki. Ez után a pk utasított engem és még 5 rendőr kollégámat, hogy a fotók kedvéért tegyünk úgy mintha a bevándorlók törvényt akartak volna sérteni. Meg is jöttek kb. 25-30 perc múlva téli ruhába öltöztetve, hátizsákkal és telefonnal ellátva. Az állítólagos migránsok közül 2-en még magyarul is beszéltek, ezért már nekem ez miatt is gyanús lett, hogy ők magyarok is nem csak albánok. Mivel Heves megyei vagyok, ezért közel van hozzánk Borsod megye. Nem volt nehéz számomra felismerni a borsodi akcentust, főleg egy citromsárga dzsekis ember beszédéből. Szóval ami itt folyik az szimpla propaganda és megfélemlítés, elég durván. Egyébként az úriembereket visszakísértük parancsnoki utasításra a biztonsági határzárhoz, és azóta nem hallottam felőlük. Másnap a Pécsi Újság címlapján voltak ezzel a cikk szöveggel és fényképekkel:


Tizennyolc migránst fogtak el éjjel Baranyában, Sárháton tartóztatták fel őket!


A rendőrök kedden 21 óra 20 perckor Sárhát közigazgatási területén tizennyolc külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat.A csoport jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére kedden éjszaka.
A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. 
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

forrás: BKMRFKA hitelességem kedvéért itt az eredeti cikk is: https://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/tizennyolc-migranst-fogtak-el-ejjel-baranyaban-sarhaton-tartoztattak-fel-oket?fbclid=IwAR3Aavlpjkpnf_Vdz6-WwrUtQfmcjAn_9Z_HuknpDsFeqFUU8Ra0VlyzRMk

Megdöbbenve olvastam, hogy ez a megrendezett jelenetű akármi volt a migránsáradat? A fideszes aktivisták vajon kinek az utasítására csináltatták meg a rendőri akciót, amiben ezek szerint a korrupt parancsnokunk is benne volt. A Parancsnokunk miért fogadott el kenőpénz X.Y. fideszes aktivistától vagy önkormányzati képviselőtől? Vajon milyen hasonló megrendezett elfogást tesz ki a médiába a Fidesz nap mint nap? Egy a biztos, én nem hiszek el semmit, azt meg pláne nem, hogy válsághelyzet vagy tömeges migráció lenne, mert a megrendezett fideszes migráció az nem válsághelyzet hanem egyértelmű MEGFÉLEMLÍTÉS! Ti se higgyetek el már semmit!

Köszönöm és üdvözletem mindenkinek.