Rendkívüli: Előállította a Rendőrség a Fidesz szélsőjobboldali ultráját Bede Zsoltot!

0

Bede Zsoltot bűnügyi nyomozók keresték a lakásán, majd telefonon berendelték a VI. kerületi rendőrkapitányságra – írja a fideszes Vadhajtások a fociultrából kormánypárti aktivistává vedlő munkatársukról.

Bedét azért rabosították, mert focilabdával rúgta meg a Nyugati téren a DK egyik aláírásgyűjtő sátrát. Szerinte csak focizgatott a fiaival.

Bede Zsolt volt az, aki korábban hempergett Hadházy Ákos egyik fórumán. Szintén ő volt, akit az angol nyelv alapfokú bírásának hiánya sem zavart abban, hogy számonkérje Frans Timmermanst, az európai szocialisták csúcsjelöltjét, hogy mit gondol a bevándorlásról. Az Auróra klubnál próbálta megfélemlíteni a baloldali egyetemistákat, Bayer Zsolt fórumán a Momentum aktivistáit inzultálta, maszkjaikat tépkedte és üvöltözött. Ezek a fajta performansz művészetre emlékeztető politikai akciók váltak mára Bede Zsolt igazi védjegyévé.

Később a Rendőrség közleményben szerkesztőségünkkel annyit közölt, hogy önbíráskodás és garázdaság vétsége miatt indult ellene nyomozás.

olkt.hu/24.hu