Rendkívüli hír! A koronavírus elleni harcra ajánlják fel erőforrásaikat és vagyonuk egy részét a NER oligarchák

Kórházi blokkokat, hajléktalanszállókat építenek, párkapcsolati erőszak áldozatait segítik, valamint cégeikkel pedig átállnak fertőtlenítő, maszk és orvosi berendezések gyártására. A munka nélkül maradt országgyűlési képviselők is besegítenek.

0

Tiborcz István példáját követve, aki két lélegeztetőgépet vett darabonként 2 millió forintért, most a NER más gazdag vállalkozói is a koronavírus elleni harc élére álltak vagyonukkal.

Mészáros Lőrinc a cégeivel átáll fertőtlenítőszerek és szájmaszkok gyártására, amiket ingyen juttat el minden magyar háztartásba és kórházba, építőipari cégei kórházi blokkokat építenek koronavírusos betegeknek. Ezentúl a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló szállodák és hotelek a franciaországi mintára szobákat ajánlanak fel térítésmentesen a párkapcsolati erőszak áldozatainak a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak ellen) Egyesülettel együttműködve. A milliárdos szállodáinak és éttermeinek konyhái pedig újra kinyitnak és napi egyszeri meleg étkezést biztosítanak a környék rászorulóinak, tekintettel arra, hogy sokan veszítik el a munkájukat a koronavírus miatti vészhelyzetben.

A felcsúti milliárdos személyes vagyonából minden iskolába új digitális oktatási segédeszközöket szerez be, valamint mind a 80 ezer oktatónak és pedagógusnak biztosít táblagépeket. A válságra tekintettel Mészáros Lőrinc visszavásárolja a megvett, majd visszaadott Mátrai Erőművet, hogy ezzel is könnyítsen az állam költségvetésén.

Tiborcz István a két felajánlott lélegeztetőgép után további 1000 lélegeztetőgépet vásárol.

Széles Gábor a Videoton holding tulajdonosa, a koronavírus miatt munkanélkülivé váltak megsegítésére hozott létre pénzalapot valamint ő is biztosít szállodai szobákat térítésmentesen az arra rászorulóknak.

Jászai Gellért a 4iG informatikai társaság főtulajdonosa, aki már eddig is igen nagylelkűen ingyen készítette el a VÁJÁR-t és cserélt szoftvert Kovács Zoltánban, most elkészíti a Google Classroom magyar változatát, valamint a teljes 12 évfolyam digitális tananyagának elkészítésére fordítja céges erőforrásai és kapacitásai jelentős részét a pedagógus szakszervezetekkel együttműködve.

Szijj László a Duna Aszfalt tulajdonosa is beállt a nemes cél mögé, és miután most éppen minimális a forgalom az utakon, ezért saját pénzből kijavítja az elmúlt évben elkészült összes szarul megcsinált utat, valamint megépít 3000 kilométernyi kerékpárutat annyiért, amennyibe az tényleg kerül.

A munkanélküliek számának várható emelkedése miatt pedig mind a 199 parlamenti képviselő lemond havi juttatása feléről nyár végéig, és az így felszabaduló összeget segélyként osztják majd ki.

“Mivel a rendeleti kormányzás bevezetése miatt teendő nélkül maradtunk és csak otthon kell ülnünk, ahhoz meg nincs szükség havi több százezer forintra, így talán jobb helye lesz annak a pénznek” – nyilatkozta Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője.

Ezek után engem, aki ezt hírré teszi, remélem nem csuknak be álhírterjesztésért.

A hír az már meg van…Most az orbáni NER oligarchákon a sor, hogy mindezeket igazolják! 🙂

Várjuk!

Forrás: Hircsárda/ OLKT

Forrás Hircsárda