Rendkívüli hír: Elfogták az állítólag erőszakkal gyanúsított afgán férfit!

0

Az európai elfogatóparancs alapján került rendőrkézre – közölte a police.hu.

Az osztrák rendőrök fogták el azt az afgán állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el a VII. kerületében.

A férfit hétfőn késő este Ausztriában, Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és elfogták. Jelenleg kiadatási őrizetben van.

A férfi ellen korábban hazai és európai elfogatóparancsot is kiadtak, az ügyben a budapesti rendőrfőkapitány külön nyomozócsoportot hozott létre. A fővárosi nyomozók még aznap felvették a kapcsolatot az osztrák és a német társhatóságokkal és Budapest rendőrfőkapitánya bruttó egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. Ezt most visszavonták.

Mintmár tegnap írtunk róla hogy, Össze-vissza hazudozik a fideszes lakájmédia és a Rendőrség az állítólagos migráns ügyében! Most mégis hírtelen elkapják pont akkor mikor Orbán ma Strasbourgba készül a Sargentini-jelentés miatt.

Orbán Viktor közben a közösségi oldalán a videója szerint a belgiumi Brüsszelbe tart, pedig az ülés a franciaországi Strasbourgban lesz.
Strasbourg előtt címmel tett közzé videót stábja a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán. A felvételen Orbán Viktor viszont arról beszél, hogy ma Brüsszelbe megy megvédeni Magyarországot.

“Az Európai Parlamentben a bevándorláspárti képviselők vannak többségben, ők most bosszúra készülnek Magyarország ellen, mert a magyarok úgy döntöttek, hogy nem lesznek bevándorlóország. Az igazság az, hogy az ítéletet már megírták, én most azért megyek Brüsszelbe, hogy megvédjem Magyarországot és a magyar embereket az igazságtalan vádakkal és hazugságokkal szemben”

– mondja a kormányfő a 25 másodperces felvételen. Ezek szerint Orbán azt sem tudja, hova készül vitázni?! Hát ez egy kicsit botrányos és szánalmas nem?!

Ahogy korábban megírtuk, Orbán engedélyt kapott az Elnökök Értekezletétől arra, hogy felszólaljon az Európai Parlament keddi vitája előtt, a Sargentini-jelentésről szóló szavazást megelőzően. Tömören kell azonban beszélnie, mert csak hét percet kapott.

olkt.hu