RENDKÍVÜLI HÍR! Lemondott Áder János!

0
Lelkiismereti okokra és a családjára hivatkozott a köztársasági elnök.

Miután Orbán bábjaként a STOP SOROS és a felsőoktatási törvény CEU-t ellehetetlenítő módosítását, családjának jövedelmét megduplázván, (ahol még a kutyája és az a csontkukac is kitüntetést kapott, mellyel Áder a másfél kilós pontyot fogta), csak azért hogy aláírjon baromságokat. Továbbá elfogadott sok olyan törvényt ami a magyar nép elvárásaival szembe megy,

Áder János ma hivatalosan is beadta a lemondását az Országgyűlésnek.

Mint a ma reggel 7:20-kor keltezett levelében írja: (Nekem ez a “rabszolgatörvény” sem tetszett, a Rácz Zsófi dolog meg kifejezetten nem tetszik, mert nős vagyok)

“Úgy érzem, TÖBBSZÖR IS hibásan döntöttem, és döntéseimet csak egy módon tehetem jóvá, ha lemondok köztársasági elnöki tisztségemről. Tudom, sokan majd valami hátsó szándékot sejtenek emögött, de tiszta szívvel merem mondani, hogy döntésemet csupán lelkiismeretem vezérelte, valamint az, hogy ezután békességben élhetek a családom körében, a államfői felelősség egyre súlyosbodó terhe nélkül. Köszönöm az Országgyűlés belém vetett bizalmát, a magyar nép szeretetét és támogatását, és kívánom, hogy egy olyan elnököt találjanak e kiemelkedő fontosságú posztra, aki Magyarországot mindannyiunk jobbitása érdekében fogja tudni vezetni ÉS NEM EGY GRAZI SZÖKEVÉNY CSICSKÁSÁVÁ VÁLIK? MINT ÉN AZT TETTEM”.

A Fidesz-KDNP koalíció szomorúan, de megértéssel fogadta Áder János döntését, és már be is mutatták új jelöltjük az Országgyűlésben, akit várhatóan ma délután meg is szavaz a kormányzó többség.

Szél Bernadett,  Áder János lemondását úgy kommentálta, hogy “Ideje volt, de nem elég időben”. Az MSZP szerint is ez volt az egyetlen megoldás Áder János részéről, és remélik, hogy az új elnök keményebben kiáll a demokrácia és az alkotmányosság védelmében. A Jobbik sajtótájékoztatóján üdvözölte Áder lemondását, az új elnöknek pedig jó erőt és egészséget kívánt. A Demokratikus Koalíció egyelőre nem kommentálta Áder kilépését.

Az új elnök – egy taknyos leprás által lehányt, majd gecis kutyaszarral bekent Fidesz zászló középen Németh Szilárd arconfosott képével – beiktatását az M1 élőben közvetíti.

Forrás:

Elnézést kérek a Hircsárdától, de ez olyan jó téma, hogy kissé átírtam, tovább gondolva az irónikus cikkét 🙂 A hír persze kitalált…: olkt.hu

Az eredeti cikk: hircsarda.hu