Rendkívüli hír: Véresre verték a képviselőt a fideszes plakátrongálók!

0

Brutálisan összeverték csütörtök éjjel Szanyó Miklós jobbikos óbudai önkormányzati képviselőt egy plakátrongáló banda tagjai. Két fogát kiverték, mentő vitte kórházba – tudta meg az Alfahír. Szanyó sérüléseiről képet is feltöltött Facebook-oldalára:

„A Fidesz már a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Hiába őriztük a plakátjainkat, két fogam is bánta a mai éjszakát.”

– írta. Az esetről Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselőjelölt is beszámolt. Mint Facebookon közzétette, csütörtök éjszaka a szokásos kerületi plakátjavítás (a jobbikosok maguk javítják a plakátjaikat, amiket a fideszesek tönkretesznek) után jobbikos aktivistákkal a főváros több pontján plakátfigyelő csapatokat állítottak fel, hogy megakadályozzák a Fidesz további primitív rongálásait.

Bencsik szerint elmúlt napokban volt alkalmuk kifigyelni, mikor és milyen útvonalakon közlekednek a „fideszes rongálók”, és nem sokkal éjfél után meg is érkeztek festékszórós alakulataik. Eszerint a Budaörsi úton és Óbudán is sikerült meglepniük egy 7, illetve 4 fős társaságot, de azok rájuk támadtak:

„a fotón Szanyó Miklós óbudai önkormányzati képviselőnk látható, aki testével védte plakátjainkat, mire egy kivezényelt verőember két fogát kiütötte, majd elfutott”.

„Ennyi maradt mára a Fideszből. Hazudozás, álhírgyártás, rongálás, erőszak. A plakátháború szó szerint háborúvá fajult, és ha hagyjuk, Orbán Viktor az egész országot egy frusztrált csatatérré változtatja, ahol mindenki ellenség, aki nem az ő strómanja vagy szolgája. Emlékezzünk majd erre, amikor szavazunk!” – fogalmazott a támadás kapcsán Bencsik János. Az Alfahír tudósítói maguk is összefutottak plakátrongálókkal, igaz, ezek nem verőemberek, hanem feldühödött idősek voltak. Persze, nemcsak ők léphetnek fel agresszíven, az elvileg az összefogás és a szeretet erejét hirdető békemeneten is fizikai atrocitás érte a Magyar Nemzet egyik munkatársát: ütötték, ráncigálták, amiért túl sokat mert kérdezni a békemenet molinóját hordozó Bayer Zsolttól és Széles Gábortól. Az erőszakos fellépést Orbán Viktor március 15-i beszéde is bátoríthatja, a miniszterelnök ugyanis a választás után jogi-politikai elégtétellel fenyegette meg az ellenzék tagjait.

 

Brutálisan összeverték csütörtök éjjel Szanyó Miklós jobbikos óbudai önkormányzati képviselőt./Kép. Facebook

 

 

olkt.hu/mno.hu