Rendkívüli: Megpróbálták kilőni a DK politikusát

0

A Momentum EP-képviselője után újabb ellenzéki politikust talált be a kormánypárti revolversajtó zaklatási váddal.

A 28 éves Palányi Nóra, Volner János exjobbikos és exmihazánkos képviselő parlamenti szakértője a kormánypárti Pesti Srácoknak azt nyilatkozta, hogy

hetek óta zaklatja őt Gréczy Zsolt, a DK szóvivője és képviselője.

Palányi állítása szerint Gréczy kéretlen üzenetekkel bombázza őt, olyanokkal, mint hogy “Este kakaó?”, vagy hogy “tetszik a kűrruhád!” A szakértő szerint ő ezeket vagy visszautasította, vagy egyenesen nem is reagált rájuk.

“Szeretném, ha megszűnne az a folyamatos chat üzengetés, nem szeretném, ha bármilyen kommunikáció érne tőle engemet, szóval semmiféle dolgot nem akarok vele”

– fogalmazott Palányi.

Gréczy az Indexnek reagált a történtekre. Azt mondta, szerinte ez az ügy nem több, mint egy újabb tudatos rágalomhadjárat a Fidesz részéről. Azt ugyan beismerte, hogy valóban váltott üzeneteket az érintett hölggyel, de állítása szerint semmi hátsó szándéka nem volt. Hogy ezt bizonyítsa, be is mutatta a portálnak a chates üzenetváltását Palányival.
Ráadásul még csak nem is ő kezdeményezte a beszélgetést, Palányi jelölte őt be a Facebookon – mondta Gréczy. Állítólag egy találkozóról is szó esett kettejük között, hogy meginnának valamit, erre Palányi azt mondta, hogy nem is reagált rá, az üzenetváltásból azonban kiderült, hogy ebben biztos nem mondott igazat, abból ugyanis kiolvasható, hogy belement. A dologból végül nem lett semmi, Palányi viszont azt állítja, egy véletlenszerű találkozóra azért sor került, amikor egymásba futottak egy bevásárlóközpontban, ahol Gréczy állítólag a “vállára tette a kezét”. Gréczy ezt “aljas hazugságnak” nevezte.

A DK-s politikus azt mondta: pert indít a megjelent rágalmakkal szemben, szerinte a Fidesznek csak az fáj, hogy a DK elkezdett erősödni, ezért kezdtek a rágalomhadjáratba. Orbánék csak súlytalanítani próbálják a Borkai-ügyet, erre szolgált az Angyal ügyvédje nevű blog is, amiből azóta sem lett semmi – tette hozzá.

A rágalom videó itt:

https://www.youtube.com/watch?v=1Oaa-5jNeVY&feature=emb_title