Rendkívüli: Megszólalt a Coca Cola a fideszes kirohanások miatt

0

Nincs megállás, a fideszes média és Boldog István fideszes képviselő felháborodása és Alföldi Róbert támogató posztja után után maga a Coca-Cola is megszólalt a nagy horderejű és botrányt kavart ügyben, amely azért robbant ki, mert a cég azonos nemű párokat ábrázoló plakátokat merészelt kirakni nemzetünk fővárosában a BKV közreműködésével.

A Coca-Cola Magyarország közleménye szerint nekik az egyenlőség és a sokszínűség alapvető értékeik, ezt fejezi ki a szivárványos címke is.

„Ezt a kampányunkat városszerte kihelyezett plakátokkal kísérjük. A háromféle plakáton egy-egy Coca-Colát ivó pár szerepel – hetero- és homoszexuális párok egyaránt. Ezzel valóban szeretnénk üzenetet közvetíteni: a hitünket abban, hogy mindenkinek joga van a szeretetre, szerelemre; hogy a szerelem érzése ugyanaz (#loveislove)”

– írják, és hozzáteszik:

„Sok reklám esetében megoszlik az emberek véleménye: van, akinek tetszik, és van, akinek nem. Természetesen tiszteletben tartjuk, ha másoknak eltér a véleménye a miénktől.”

 

„Hiszünk abban, hogy mindannyian egyenlőek vagyunk, függetlenül a nemzetiségtől, vallástól, nemtől, életkortól, etnikai származástól, beszélt nyelvtől, hobbiktól és véleményektől. Hiszünk abban, hogy mind a hetero-, mind a homoszexuálisoknak joga van azt a személyt és úgy szeretni, ahogy nekik a legjobb”

– hangsúlyozza a Coca-Cola.