Rendkívüli: Megtámadott egy újságírót a fideszes képviselő!

0

Videó tanúsítja, hogy Csiszár Zsuzsanna budafok-tétényi fideszes önkormányzati képviselő rendőrséggel fenyegetett meg egy munkáját végző újságírót, a videóuzásra használt telefont pedig ki akarta csavarni a kezéből a kerületi önkormányzat szociális bizottságának az ülése után – derül ki a Mérce cikkéből.

Az ülésen annak a 79 éves férfinak az ügyéről lett volna szó, akit jogilag megkérdőjelezhető módon lakoltattak ki július utolsó napján, a Mérce munkatársa pedig forgatni szeretett volna, bizottsági elnökként Csiszár Zsuzsanna azonban jelezte, hogy ehhez nem járul hozzá.

 

A Mérce munkatársa válaszul felhívta a politikus figyelmét, hogy közérdeklődésre számot tartó, nyilvános eseményről van szó, így újságíróként jogában áll hírt adni róla. Ekkor lépett közbe Bodrog Zoltán független önkormányzati képviselő, aki azt javasolta, hogy az Mérce munkatárásával átmegy a jegyzőhöz, aki dönt a vitában, csakhogy mire visszatértek, Csiszár Zsuzsanna berekesztette az ülést, Bodrog Zoltánnak sem adva lehetőséget a felszólalásra.

Bodrog Zoltán emiatt a folyosóján kérdőre vonta a fideszes kollégáját, akinek annyira nem tetszett az újságíró jelenléte, hogy rendőrséggel fenyegetőzött, és megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefont.