Rendkívüli: Portik megszólalt a Fenyő-gyilkosság ügyében – A Fidesz a felbujtó!

0

Bólyai János szerint nem Portik Tamás zsarolja a Fenyő-gyilkosság ügyében meggyanúsított Gyárfás Tamást.

Az ügyvéd úgy fogalmaz a Blikknek Portik Tamásról, hogy fantasztikus színésznek kellene lennie. Hosszú ideje kataton állapotban van, még a saját perújítása sem érdekli. Gyárfás Tamás meggyanúsítására sem reagált.

Mint arról a lapértesülések alapján az Infostart is beszámolt , újabb, jó minőségű hangfelvételek kerültek elő a Portik Tamás és Gyárfás Tamás közötti, évek alatt rögzített beszélgetésekről. A Magyar Idők szerint a Farkasréti temetőben bukkantak rá a nyomozók a felvételekre. A Fővárosi Főügyészség az InfoRádió kérdésére a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott részletes tájékoztatást, ám Ibolya Tibor főügyész a Pesti Srácoknak egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, soha ennyi bizonyíték nem állt még rendelkezésre a Fenyő-ügyben.

Közben Gyárfás Tamás szintén a Blikknek azt mondta, kifejezetten örül az újabb hangfelvételek előkerülésének, mert abban bízik, hogy a későbbiekben ez tisztázza majd a Fenyő-gyilkosságra való felbujtás gyanúja alól. A sportvezetőt tavaly áprilisban gyanúsították meg a 21 évvel ezelőtti gyilkosság felbujtásával.

Az InfoRádió megkereste az ügyben Gyárfás Tamás ügyvédjét, Bánáti Jánost, akit a védelemből kizártak és jelenleg tanú az ügyben, valamint Gyárfás Tamást is. Mindketten későbbre ígértek tájékoztatást.


A mai napig börtönbe zárt és bilincsbe vert Portik Tamás 100%-ig biztosan jól ismerte Orbánt, Rogánt, Pintért és Habony Árpádot!

A jelenlegi belügyminisztert Pintér Sándort is osztották rendesen, ő rendelte meg Portik szerint az Aranykéz utcai robbantást. S az kiderült Orbán gyermekével járt egy osztályba Portik gyermeke is, így igen jól ismeri a miniszterelnököt is személyesen. Tény kérdése, hogy egy másik gengszter vezérrel szerepelt 2006-ban egy fotón Orbán, anno a rendőrség által csak a fekete sereg vezérének nevezett M. Róberttel.

Megjegyezte azt is, ismeri Orbán Viktort a jelenlegi miniszterelnököt, és állítása szerint személyesen is találkozott a 90-es évek közepén a miniszterelnökkel, mivel gyermekeik egy általános iskolába, egy osztályba jártak. Persze Orbánt más maffia főnökök is jól ismerték. legalábbis előszeretettel fotózkodtak a Fidesz vezérével. Mint az közismert 2006. március 20-án közölte a 168 óra Online szerkesztősége azt a fotót, ahol egy igen kemény gengszternek tartott személlyel M. Róberttel látható egy fotón Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök. Egy rendőrségi szakértő eképp nyilatkozott anno a 168 Órának. Magyar Róberten kívül is van köztük olyan, aki tagja szervezett bűnözői körnek, ült is. Zsarolásért, önbíráskodásért, súlyos testi sértésért és hasonlókért. Néhányuk viszont büntetlen előéletű, tisztességes polgár és sportember. Elgondolkodtató, hogy Orbán mindkét vállán nyugszik egy-egy kéz. S ilyen mozdulathoz azért kell némi nexus.

Portik azzal vádolta meg a miniszterelnököt Orbán Viktort, hogy tudott az 1998-as választások előtti önrobbantásokról, azaz a székházrobbantásokról, amire „Pintér Sándor adta ki a parancsot”. A belügyminiszterrel kapcsolatban a vádlott elmondta még, hogy az Aranykéz utcai robbantás után éppen akkor tűntek el kamerafelvételek, cellainformációk és híváslisták, amikor ő irányította a rendőrséget. De az egykori olajos újra beszélt az 1996-os Lakatos-merényletről is, megemlítve, hogy a helyszínen megjelent belügyér bizonyítékokat tüntetett el. Azt azonban mindenképp érdemes Portik szavaihoz hozzáfűzni, hogy az elkövetőről készült kamerafelvételek a több tanúvallomás szerint az energolossal jó viszonyban lévő Doszpot Péter hivatali ideje alatt tűnt el a BRFK-ról. Ez után Portik ismét robbantott egy másik vádat amiben Rogán Antal jelenlegi Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője is képbe jött.

olkt.hu