Rendkívüli: Videókat szivárogtattak ki arról, hogy szexelnek a miniszterelnök asztalán! (+18)

Mindez Ausztráliában.

Egész Ausztrália azon pörög, hogy valaki olyan videókat szivárogtatott ki, amelyeken a parlament különböző dolgozói szexelnek egészen random helyeken az országházban, így a miniszterelnök íróasztalán vagy éppen az imateremben – írja a BBC.

Az ausztrál sajtó arról is ír a két éve készített videók kapcsán, hogy voltak, akik prostituáltakat vittek a parlamentbe.

A felvételeket egy volt kormányzati alkalmazott szivárogtatta ki, és azzal kommentálta tettét, hogy ő már annyi ilyet látott, hogy immunis az ilyesmire. Szerinte a férfiak azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, néhány kollégáját pedig erkölcsileg romlottnak titulálta.

Scott Morrison ausztrál miniszterelnök gyalázatosnak nevezte a kiszivárgott felvételeket, és gyors rendcsinálást ígért. Az ügy az után szivárgott ki, hogy Brittany Higgins, egy korábbi parlamenti dolgozó azt állította, hogy egy tanácsadó megerőszakolta az országházban még 2019 márciusában, de az igazi botrány abból lett végül, hogy a védelmi miniszter, Linda Reynolds hazug tehénnek nevezte Higginst.