Rendkívüli: Vidnyánszky imádói belelövetnének az SZFE-n tüntető diákokba!

Juhász Péter, az Együtt korábbi elnökének bejegyzése.

 

Nem vagyok ijedős, ha csak nekem irogatna kajla hajlamából fakadóan a náci, fel se venném. Azonban amikor valaki a…

Posted by Juhász Péter on Wednesday, September 2, 2020

 

Nem vagyok ijedős, ha csak nekem irogatna kajla hajlamából fakadóan a náci, fel se venném. Azonban amikor valaki a nyilvánosságban fogalmaz meg olyanokat, hogy sortűzzel megy az egyetemet elfoglaló diákokhoz, az már nem magánügy. Ott hiheti valaki egy sérült tinédzser kirohanásának, mert nincs tisztában azzal, hogy az ember aki írta, valóban náci. De nekem elmondta.

Nem tudom mi a helyes ilyenkor, értesíteni a rendőrséget, vagy hagyni, de nem venném a lelkemre, ha mégis valós fenyegetés lenne amit én lazaságból elengedek a fülem mellett. Ezért gondoltam megosztom veled.

Tegnap a Tilos Rádió Hajnali Hasadás műsorának az Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjait támogató posztja alá írta be ez a magát nácinak valló figura, hogy “már visszük is a sortüzet”.

Nekem magánban pedig arról értekezik, idézem őt:

 

“tudom h nektek a tenyek es az igazsag rendkivul kenyes tema, hiszen..zsidok ti mindig hazudtok..
szoval ha ugy vesszuk peter akkor penzt kene h adjal..jo szokasod szerint.. muhaha..
de ettol most eltekintven nyomatekositva jelzem h az a 70ev amit kaptatok tul sok volt.a nepharag lesz az a jelenseg ami majd segit a betegseget megszuntetni.
ja es peter imadom h a Nàci szot megint divatba hoztatok. zsenialis!ennek az egyenlore csak szepen csengo szonak hamarosan ujra ertelmet is keritunk egyutt kozos erovel!tortenelmet csinalunk.. na mit szolsz?!
ha engem kerdezel ennel magasztosabb dolgot el sem tudok kepzelni..”

 

Ha valaki jónak látja, értesítse a rendőrséget.

Én addig levonom a következtetést, hogy van összefüggés aközött, hogy Vidnyánszky lezsidózza a kollégáját, a vérnáci meg tettrekész.Ezt egy rendező is biztosan tudja. Vagy ha nem, akkor ne akarjon tudást és követendő morált átadni fiataloknak. Mert a finom zsidózásból lesz a durva zsidózás, a durva szavakból meg a tett. Csak idő és habitus kérdése.

Vidnyánszky:

 

“Karsai Györgynek én nem fogom tudni soha elmagyarázni, hogy mi a nemzet, meg a haza, meg a kereszténység, mert alkalmatlan arra, hogy befogadja, amit gondolok.”

MI meg valószínűleg nem tudjuk soha elmagyarázni Vidnyánszkynak, hogy mi a nemzet.
Már csak ezért is takarodjon az SZFE közeléből!

#freeSZFE