Rezsicsökkentés? Egy év alatt négyszeresére nőtt az áram ára!

Soha nem látott magasságokba lőtt ki az áram ára itthon, csak idén 4-szeresére nőtt az elektromos költség – írta meg az Ez a lényeg.

Az áram ára négyszeresére nőtt idén, Orbánék rezsicsökkentése egy óriási hazugság. A valóságot Orbánék ismét sikeresen elrejtik előlünk, de vannak, akik nem ennyire szerencsések:

azok az ágazatok, amik nagy energiaigénnyel dolgoznak, nem kapnak kedvezményeket a kormánytól, emiatt hatalmas áremelkedések jöhetnek a termékek és szolgáltatások árában is, az inflációról és a munkahelyek tömeges tönkremeneteléről nem is beszélve.

Orbán a péntek reggeli Kossuth Rádiós önimádó műsorában azt mondta, hogy Európában máshol a családokat agyon nyomja az áram magas ára, milyen szerencsések vagyunk, hogy nálunk ez nincs így.

Hát nagyon szerencsések vagyunk! Milliók élnek a létminium alatt, tömegek haltak bele a járványba itthon, mert stadionokra kölöttek Orbánék kórházak helyett és közben a kormány bárkit lehallgat, aki nem ért vele egyet. Mennyire jó is nekünk, tényleg!

Ha a folyamatos lopás helyett néha a magyar emberekkel is foglalkozna valaki a kormányból, talán látnák, mennyire nem vagyunk szerencsések, mert a Fideszes csicskák szívják a vérünket minden pillanatban!

A magyar embereknek nincs pénzük homár-mangó crème fraîche-re, meg lazactortellinire, homárra, kaviárra meg homárbisque-re. Azt sem tudjuk, ezeket eszik, vagy isszák! Mészáros Lőrincék esküvőjen mindez bőven volt, dögivel.

Mi fizettük, de egy falatot nem láttunk belőle. 

2022-ben el kell zavarni Orbánékat oda, ahová valók! A felcsúti szotyis és csicskái már tényleg egyáltalán nem tudják, milyen is a magyar emberek élete. Szerencsések majd akkor leszünk, amikor ők eltakarodnak végre a közéletből jövőre!