Riasztó vészjelzés: Maga a pokol várhat ránk a Kárpát-medencében.

0

Egyszerűen túl sok ember van a földön, a bolygó már nem bírja el.
A Magyarok sincsenek kevesen, nem kellene ez a ” gyereket csináló projekt “, amit a fidesz annyira népszerűsít. A magyarok nem fogynak, csak elhagyják az országot, mivel itt élni nem tudnak, pl az alacsony fizetések miatt.

Ürge-Vorsatz Diana az InfoRádió Aréna című
Egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárási körülmények hazánkban is: ha így folytatódika század második felére megszokottá válhat a 40 fok feletti kánikula a Kárpát-medencében

Ürge-Vorsatz Diana az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt idén augusztusban az éghajlat változások súlyosságágról, többek között azt is elmondta, hogy nem az átlaghőmérséklet növekedése mondható problémának, hanem a szélsőséges időjárások gyakorivá válása. Azonban az átlaghőmérséklet növekedése is súlyos problémákat okozhat az emberek számára. Nyugat-Európában az idei nyár rendkívül szélsőségesnek mondható volt, habár Magyarországot kevésbé érintette.
Meteorológiai Világszervezet 2019 júliusát a Föld valaha volt legmelegebb hónapjának nyilvánította.

Az évszázad második felére, de akár már közepére átlagossá válhat a Kárpát- medencében is magas hőmérséklet. Magyarországon egyre gyakrabban számíthatunk villámáradásokra, és a szárazsággal járó tűzesetekre- nyilatkozta Ürge-Vorsatz Diana az extrém átlaghőmérséklet növekedés kapcsolatban.
Azt is kifejtette a klímakutató, hogy bolygónkon nem lehet végtelenségig növekedni, amit az emberiségnek és a gazdasági résztvevőknek is meg kellene érteniük.

Forrás: Szeretlek Egerszeg/facebook