RIZSA-PISTA

0

Tegnap Tarlós egy széles mozdulattal kiütötte saját magát. Már a sajtótájékoztatóján is látszott, hogy egy gőgös, kioktató, mellébeszélő, valódi vitára képtelen valami ez a magát még pár napig főpolgármesternek nevező izé, de aztán a megafonos idiotizmusa végleg betette a kaput az esélyeinek.

Önkaraktergyilkosságot követett el, köszönjük, Rizsapista. Eddig azért maradt még némi esélye egyáltalán, mert népszerűbb volt a pártjánál. VOLT. Innentől már csak a legelvakultabb fidesznyik agyhalottak lesznek képesek rá szavazni, demokraták aligha.

Márpedig a teljes országra kiterjedő önkormányzati választás húzóarca a főpolgármester-jelölt. Ő látszik leginkább, tehát alkalmassága, vonzereje a vidéki városok jelöltjeire is hatással van. És akkor egyszerű dolgunk van innentől: van egy úrhatnám, saját gőgjébe beleszenilisedett idióta Rizsapista, meg egy mosolygós, barátságos, mélyen emberi Karácsony Gergő. Embert támogatunk egy vadbarommal szemben. Mi állunk a jó oldalon, és minden szempontból.

A Pikó Andrásék melletti tüntetés pedig megmutatta, mi is lesz október 13-án. Seperc alatt ott lett vagy ötezer ember, és olyan volt a hangulat, mint 1989 március 15-én. Senki sem tudta, ki melyik párttól érkezett, vagy épp civil, és melyik csapattól. Egyek vagyunk, tele önbizalommal, tetterővel, készen arra, hogy vállvetve megküzdjünk a Rezsimmel, és legyőzzük őket. Együtt vagyunk. Együtt, egymásért. A szabadságért. A hazánkért.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg