Rogán Antalhoz és Semjén Zsolthoz kerül a hajléktalanvadászat biznisze

0

A Tökéletes célpont című akciófilm ihlette ötlettől évi 20 millió forint bevételt vár a magyar állam.

Az állam által szervezett Kittenberger Program keretében arab és ázsiai üzletembereknek kínálnák legyilkolásra magyarországi hajléktalanokat, offshore-cégek közbeiktatásával.

Egy hajléktalan kilövését 30 millió forint értékű magyar állampapírral lehetne megváltani, a vadászatra bocsátott évi 10 ezer hajléktalan után (a költségek levonása után) összesen 20 millió forinttal gazdagodik majd a magyar költségvetés Rogán Antal szerint.

“Legutóbb a gyerekekkel megnéztük a Tökéletes célpont filmet, és Cilinek eszébe jutott, hogy így lehetne megoldani a hazai hajléktalanhelyzetet. Nem hiába az én feleségem! És meg is nyugtatott, hogy a valóságban nem fog úgy történni, mint a filmben, mert Van Damme csak egy van!” – nyilatkozta büszkén Rogán Antal.

Már létező programokkal is összekötik: a letelepedési kötvények prémiumcsomagját megvásárlók ezután ajándék vadászengedélyt kapnának, az állomány fenntartásáról a magyar állam pedig folyamatos kilakoltatásokkal gondoskodna. Hozzátették: a kilakoltatott családokból a gyerekek természetesen nem lesznek vadászhatók, csak amint elérik a 18 éves életkort.

A programmal kapcsolatban meg akartuk kérdezni a kereszténydemokrata Semjén Zsoltot is, de mivel éppen egy szikipacsirtát fojtogatott, nem hallotta rendesen a kérdést. Így csak annyit mondott, hogy “Soros György”.

Forrás és az eredeti cikk hasonlóakkal együtt:: Természetesen Hírcsárda /http://hircsarda.hu/2018/11/09/rogan-antalhoz-es-semjen-zsolthoz-kerul-a-hajlektalanvadaszat-biznisze/