Románia sincs rászorulva a magyar adófizetők támogatására

0

Csak az elmúlt 2 évben 20 milliárd (!!!) forint ment el külföldi klubok támogatására és ez még messze nem a végleges szám. Ez pedig csak a foci. Emellett kórházak, iskolák és (multifunkcionális) sportcsarnokok épülnek a világ minden táján. Ezeket azonban nem Orbán fizeti – noha strómanjai által bőven lenne rá keret –, hanem mi, mindannyian. Miközben idehaza az egészségügyi rendszer, valamint az oktatási rendszer is romokban van, a külhonba szakadt nemzettársaink milliárdokat kapnak nemzethy kormányunktól. Nincs forrás a tanárok, az orvosok, esetleg a tűzoltók fizetésének megemelésére, van viszont forrás külföldi országok sportjának felvirágoztatására. Mégis milyen alapon?

Orbánt senki nem hatalmazta fel arra, hogy saját országának vagyonát elherdálva más országokat segítsen meg. Szlovákiának nincs szüksége a mi segítségünkre, ugyanis gazdaságilag jóval előttünk járnak. Mint ahogy Horvátország és Románia sincs rászorulva a magyar adófizetők támogatására, ugyanis köszönik szépen, jól megvannak. A horvát foci – mely mint azt már oly sokan tudjuk, a mi kutyánk kölyke – olyannyira nem szorul a mi segítségünkre, hogy VB döntőt játszottak, tegnap pedig az egykor világbajnok spanyolokat is legyőzték.

A dunaszerdahelyi akadémia a topolyai és a csíkszeredai után a harmadik akadémiánk, ami a Kárpát-medencében, de Magyarországon kívül foglalkozik fiatalokkal. A sornak azonban ezzel nincs vége: jelenleg Munkácson, Sepsiszentgyörgyön, Eszéken és Lendván is komoly akadémiai fejlesztések történnek. A Felvidéken pedig Dunaszerdahely mellett Révkomáromban és Rimaszombaton is támogatjuk egy-egy labdarúgóakadémia létrejöttét. (Orbán Viktor)