Romániában láthattunk utoljára ilyet ’89 előtt, titokban készült felvételeken!

Tessék csak tessék, a videó felvétel bizonyítja, mi hogyan dübörgünk Európa közepén! Nálunk a pók az ablakban nem a hanyagság, a takarítás, a személyzet, a fertőtlenítőszerek hiányát jelzi! Ezt direkt ilyennek akartuk! A vízköves csap, az omladozó vakolat, a századeleji csempék, a meleg víz hiánya kifejezetten a magyar putri otthonosság érzetét kelti!
Ez a nagy magyar valóság! Orbanisztán én így szeretlek!

A lerobbant kórterem miatt kiborult covidos beteg szerint Orbán elsírná magát

Párnát sem tudnak adni a koronavírusos betegeknek a kiskunhalasi kórházban – ezt állítja egy ott fekvő beteg az RTL Klub Híradójának. A férfi felvételeket is küldött a pókhálós, lerobbant, omló vakolatú kórteremről, a szobákban pedig nincs melegvíz.

Eközben a városban üresen áll az a teljesen új, és minden géppel felszerelt konténerkórház, amit direkt a koronavírusos betegek gyógyítására építettek a tavasszal, és még Orbán Viktor is megtekintette. Az RTL klubnak nyilatkozó férfi szerint a “rendes” kórházba is mehetne a miniszterelnök, aki szerinte elsírná magát.

A férfi azt is elmondta, sajnálja az ott dolgozókat, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, de kevesen vannak.

A kórház egyébként az válaszolta a csatornának, hogy az épületet tavaly kifestették, de nemrég csőtörés volt, pókokat pedig nem láttak a reggeli viziten.