Rubint Réka: A hír igaz, beadtam a válópert!

0

“Mióta megcsináltattam a melleimet, állandóan frocliz, hogy “mi van dagadék”, meg hogy nem látja a tojásait a trampli tőgyeim miatt. Igaz, nem nagyon értem, mint mond, mert állandón kilóg egy szárazkolbász a szájából. Amíg a melleim ennyire tohonyák, képtelen vagyok a gyermekeim szemébe nézni. Szóval igen, a hír igaz, beadtam a válópert!” -mondta a lapnak a fitneszes.

Rubint hozzátette, hogy már terhességei alatt problémák voltak, Norbi naponta számon kérte, hogy miért eresztett akkora puhos beleket, az aerobikfitneszes szerint óriási szerencse, hogy végül le tudta tenni a kilókat, még, ha szülés árán is.

“Több gyereket nem is akartam vállalni, szerettem volna, ha ez egy békés család marad. Így is lesz, de már nélkülem… Múltkor a karkötőmre azt hitte, hogy integetőizom, hát kaptam is rendesen a pofámra. De megérdemlem, nem akartam, hogy így megromoljon a család béke.”

Rubint elmondta, Norbi több jelét is adta, hogy nem rajong az efféle felpuffadásokért, Réka ex(?)férje állandóan dobálta Kövér Lászlót a parlamenti közvetítésekben, korábban pedig volt, hogy napokig az abortuszklinika előtt posztolt, hogy “helyes útra térítse a hozzám hasonló csüngőhasú igényteleneket”.

Az aerobikhercegnő már el is költözött otthonról, egy ideig Németh Szilárdnál él, hogy egy kicsit összeszedje magát.

Forrás és a teljes cikk : Hircsárda