A sánta kutya esete a hazug maffia – bandával…A betelepítő kormány

0

Orbán Viktor éveken keresztül azzal indokolta politikáját és a propagandára elköltött 70 milliárd adóforintokat, hogy nehogy bejöjjenek a bevándorlók és nehogy utána kövesse őket a családjuk.

Erre kiderült, hogy 2300 bevándorló jött be a 20.000 letelepedési kötvényes mellett és a magyar kormány titokban a családjaik betelepítését is támogatta pénzzel. A Fidesz így egyetlen ígéretét szegte meg és elherdált kettő kórházra elegendő közpénzt. Ez felháborító!

Közben pedig közpénzből folyt a gusztustalan, gyűlöletkeltő kampánya. A magyar társadalom ennek hatására teljesen megváltozott. A valaha vendégszeretetéről híres magyar gyűlöletbe fordult mások irányába. Ez megbocsáthatatlan történelmi bűne sok egyéb más között Orbánnak és bandájának.

Az egész menekültellenes kampányról bebizonyosodott, hogy nem szólt másról, mint a Fidesz szavazóinak becsapásáról azért, hogy a haveroknak több tízmilliárddal kitömjék a zsebét. Ennek érdekében hazudtak a sajtótájékoztatókon, hazudtak a lakossági fórumokon, hazudtak az óriásplakátokon, hazudtak éjjel, hazudtak nappal, hazudtak minden hullámhosszon!