Sárosdi Lilla: Orbán köztörvényes gazember, tolvaj és hazaáruló.

Előre megfontolt szándékkal aljas indokból, bűnszövetségben, különös kegyetlenséggel, folytatólagosan kiemelkedően nagy kárt, vagyoni hátrányt okozva tette tönkre, raboltak ki az országot és rontott a népre.

Köztörvényes gazember, közönséges hazaáruló.

A mai este során feljeltettem Orbán Viktor Mihályt emberi életek veszélyeztetése miatt, ugyanis magam s jópár polgártársam is úgy kapott védettséget igazoló kártyát, hogy se igazoltan nem voltunk COVID19 fertőzöttek, se nem oltottak be minket!
Orbán Viktor Mihály a Lex Covid aláírásakor személyesen vállalt jogi garanciát, ezt többször hangoztatta és meg is erősítette, ergo büntethető minden ilyesféle végezetes kimenetelűvé is válható “baki” alkalmával.
Aki ilyen kártyát kap úgy, hogy nem oltották, nem volt fertőzött fél éven belül, az sűrgősen jelezze, hogy helytelenül kapta azt, illetve ha gondolja jelense fel ő is emberi életek veszélyeztetése miatt Orbán Viktor Mihályt.
Majd elfelejtettem, hogy a XIII. kerületi Szabolcs utcai kapitányságon alig volt rendőr, aki maszkot viselt volna. Hiába szólítottam fel őket, hogy viseljenek, kinevettek. Erre megkérdeztem, hogy akkor levehetem-e, rám se érvényes itt? De azt mondták, hogy én nem vehetem le! Éljen a jogegyenlőség!