SCHADL GYÖRGY RETTEG A BÖRTÖNBEN

Attól retteg, hogy megölik
A Blikk értesülése szerint ugyanis attól tart, hogy fogva tartása alatt megölik, ezért külön zárkát szeretne magának. Mint ismeretes, a házkutatás során a páncélszekrényében prominens személyekről készített kompromittáló anyagokat is találtak, így többeknek is érdeke lenne az elhallgattatása.
Mint ismert: Schadl György az ügyészség szerint több mint 880 millió forint illegális jövedelemre tett szert a Völner Pál államtitkárral kialakított korrupciós kapcsolata révén, három éven át 83 millió forint kenőpénzt adott át.
A közelmúltban bővült a gyanúsítottak köre, így a Völner–Schadl-ügynek már 15 gyanúsítottja van. Schadl György előzetesét augusztus 8-ig meghosszabbították.
Az üggyel kapcsolatban még az RTL Klub hozta nyilvánosságra idén január végén, hogy egy borítékban olyan fotókat és DVD-ket találtak Schadl György hálószobájának páncélszekrényében, amelyek kompromittáló adatokat tartalmaznak. Köztük az egyik három ember – közöttük egy rejtélyes közszereplő – aktusáról tartalmaz meglehetősen intim pillanatokat. Ezt sejtette Márki-Zay Péter a választás előtti kampányában, miszerint
a kormány három meleg miniszterének a botrányát készíti elő egy blog. Állítólag emiatt retteg Schadl György, hogy örökre el akarják hallgattatni.
Via blikk.hu